Mistral Carrera, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bağışı!

Mistral Carrera, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bağışı!

Mistral Carrera, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde salona gelerek spor yapan tüm kadın üyeleri adına Türkiye Meme Vakfı’na (MEVA) bağış yaptı.

Dünya Kadınlar Günü kapsamında Mistral Carrera’da spor yapan tüm üye kadınlara, Türkiye Meme Vakfı’na adlarına yaptıkları bağışın sertifikası verildi. Kadın dostu kent İzmir’in en önemli spor merkezlerinin başında gelen Mistral Carrera, 8 Mart’ta tüm gün boyunca süren kadınlara özel dersler, atölye çalışmaları ve eğlenceli sportif faaliyetler de organize etti.

Mistral Carrera’dan yapılan açıklamada, İzmir’in toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın dostu kent vizyonuna uygun olarak kadınlar için her zaman farkındalık yaratan çalışmalar yaptıkları belirtilerek “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sadece kutlamak istemedik. Kadınların en büyük sağlık sorunlarının başında gelen meme kanseri için çalışmalar yürüten, Türkiye’de meme sağlığı bilincinin geliştirilmesi, erken teşhis olanaklarının yaygınlaştırılması için mücadele veren Türkiye Meme Vakfı’na,  salonumuzda sağlıklı yaşam için spor yapan tüm kadın üyelerimiz adına bağışta bulunduk ve sertifikalarını kendilerine teslim ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.