Moda Tasarımcısı Mert Erkan'dan büyüleyici defile!

Moda Tasarımcısı Mert Erkan'dan büyüleyici defile!

Mert Erkan, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında altıncı sezon defilesini 9 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirdi.

“Rafa Kaldırılan” adını verdiği özel koleksiyonu ile Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da yerini alan Mert Erkan, özellikle kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü kadın silüeti ile izleyenleri büyüledi. Moda tutkunlarının bir araya geldiği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a altıncı kez katılan tasarımcı Mert Erkan,  yıllar önce rafa kaldırdığı bir kitabın içerisinde yer alan kurumuş karanfilden ilham alarak hazırladığı İlkbahar / Yaz 2020 koleksiyonunu sundu. 

“GEÇMİŞE GÖNDERME YAPAN KADIN DURUŞU”

“Rafa Kaldırılan” adını verdiği İlkbahar / Yaz 2020 koleksiyonunda, yarattığı kadın silüeti için özellikle beyaz, bej, lila, saks ve mor renklerine ağırlık veren Erkan, kendi ayakları üzerinde durabilen, geçmişe gönderme yapan ve net kavramlarını kullandı. Hacimli omuz ve kol detayları, pis dikilen ve farklı yorumlanan şeritler, oval pat kapamalar ve daire etekler koleksiyonun anahtar detayları içerisinde yer aldı. Koleksiyonun styling’ini güçlü bir noktaya çıkaran stylist Semih Demir ise; bakır görünümlü saç aksesuarları, kuş tüyü küpeler, ıslak saç-makyaj görünümü  ve minimalist ayakkabılar ile görünümlere farklı bir duygu kattı.

“BEST MODEL OF TURKEY 2019 BİRİNCİSİ PODYUMDA RÜZGAR GİBİ ESTİ”

Koreografisini her yıl olduğu gibi bu sezon da başarılı koreograf Asil Çağıl’ın gerçekleştirdiği defilede,  Best Model of Turkey 2019 birincisi Derya Ekşioğlu, ikincisi Tutku Aygan ve üçüncüsü Melike Yalnız başta olmak üzere, 2018 birincisi Türkan Geyik, Açelya Kartal, Hande Taşkıngibi ünlü modeller de podyumda yer aldı. 

Mert Erkan’ın bu sezonki sponsorları arasında; İHKİB, M.A.C. Cosmetics, Mehmet Tatlı Kuaför, Ecrownish, La Prenda PR, Fatma Karamete Ayakkabı, Aksesuarex, Arife Design, Aylin Yılmaz Moda Evi ve Sibel Durmaz Ayakkabı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.