Moda tasarımı, mimari tasarım ile Çeşme'de buluştu

Moda tasarımı, mimari tasarım ile Çeşme'de buluştu

Moda sektöründe hızlı bir çıkış yakalayan Ayzer Yorgancıoğlu, Haute couture koleksiyonunun 2017 ilkbahar yaz imaj çekimlerini , Mimar Selim Erdil imzalı Dünya architzer A+ ödüllü , mimari tasarım harikası ma vie la Paşalimanı Çeşme‘de gerçekleştirdi.

Moda sektöründe hızlı bir çıkış yakalayan Ayzer Yorgancıoğlu, Haute couture koleksiyonunun 2017 ilkbahar yaz imaj çekimlerini , Mimar Selim Erdil imzalı Dünya architzer A+ ödüllü , mimari tasarım harikası ma vie la Paşalimanı Çeşme‘de  gerçekleştirdi. 

İmaj çekimlerinde , minimalist ve futuristik çizigiler  ekseninde gelişen yeni dünya algısında , parıltısı ve feminenliği ile ön planda kalmayı başaran kadın simgesi üzerine yoğunlaşıldı. .

Kıyafet seçimlerinden model seçimine , makyajdan saç tasarımına kadar en ince detaylara kadar geniş bir ekip ile hazırlanılan imaj  çekimlerinde , gelecek yaza damga vurucak seksi ve parıltılı bikini modelleri ön plana çıkmaktadır. 

Çekimlerin fotoğraf prodüksiyonu yanında bir de kolleksiyon tema filmi de modaseverlerin beğenisine sunulmak üzere yönetmen Murat Akar tarafından  hazırlandı.

Modacı Ayzer Yorgancıoğlu bu kolleksiyonunu takiben gelecek aylar içerisinde Gelinlik kolleksiyonu içinde yapılacak bir imaj çekimi hazırlığını sürdürmektedir.

Modacı Ayzer Yorgancıoğlu genel bir ozet ile  gerçek tutku , gerçek ask ve gerçek yaratıcılığı bütünen hissedeceğiniz bir çalışma ile karşımıza çıkıyor.

Ayzer Yorgancıoğlu | ilkbahar yaz 2017 cekimlerinde Doruk Yorgancıoğlu tarafından   fotografçı Hüseyin Aslan , modeller özge Akbulut ve özlem erdener makyaj tasarımında yasemin akçılpınar ekipleri ile çalışıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.