Modanın yükselen yıldızı işlevsellik 

Modanın yükselen yıldızı işlevsellik 

Erkek modasının güçlü markası Giovane Gentile, 2020 İlkbahar - Yaz koleksiyonunda yeni nesil kumaş teknolojisini tasarımın son trendleriyle birleştiriyor.

İnovatif ve işlevsel bir yaklaşımla oluşturulan koleksiyon; zengin renklerin ve ileri teknoloji kumaşların kombine edildiği ürünlerle göz dolduruyor.

Moda sektöründe tasarımın reel bir giysi haline gelme süreci son derece yenilikçi tekniklerin ve materyallerin dikkatli seçimiyle başlıyor ve doğru seçilmiş bir kumaş, stil ve kalite yaratmadaki en kritik unsur haline geliyor. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika’da birçok konsept mağazasının yanı sıra yüzlerce corner mağazasında kreasyonlarını sunan Giovane Gentile’nin yeni koleksiyonu, nefes aldıran kumaşlardan su itici teknolojiye, kırışmayan yapılardan parlaklık koruyan tekstil ürünlerine kadar pek çok yenilikçi yaklaşımı bir araya getiriyor. 

CoolMax gömlek ile nefes aldıran teknoloji

Terin dışarıya atılması, insan vücuduna yorucu etki yaparak enerji kaybına neden olduğu için sağlıksız bir etki oluşturuyor. Giovane Gentile’nin CoolMax kumaş etiketli ürünü CoolMax Gömlek, insan vucudundaki nemin dışarıya atılmasını, dışardaki havanın ise içeriye girmesini sağlayarak  giysilere nefes aldırıyor. CoolMax’in nefes alabilirlik ve kolay kuruma özelliği sayesinde vücut terleme nedeniyle konforunu kaybetmiyor.  Çabuk kuruma ve buharlaştırmayı kolaylaştırmanın yanı sıra içinde barındırdığı yüksek performans esaslı elyaf sayesinde serinliği muhafaza ediyor. Böylece CoolMax Gömlek, yoğun geçen bir günün ardından bile ilk giyildiği andaki kuru formundan ödün vermiyor.

Kumaşın doğasındaki parlaklığı stilinize yansıtın

Easy Care Liquid Ammonia etiketi, kumaşa uygulanan aprelerle kumaşın uzun yıllar kullanıma rağmen parlaklığını yitirmemesi anlamına geliyor. Giovane Gentile’nin Liquid Ammonia özelliğine sahip gömlekleri ekstra esneklik özelliğiyle rahatlık sunarken, kullanılan ipliğin türü ile yıllar geçse de parlaklığını koruyor. Yüzde 100 cotton kumaştan üretilen Liquid Ammonia özellikli gömlekler, aynı zamanda yaka ucuna takılan balenler aracılığıyla yakada oluşacak problemlere ve kırışmalara da çözüm oluyor.  

Gün boyu süren kırışmayan rahatlık

Giovane Gentile’nin takım elbiselerinde kullanılan yeni nesil kumaşlardan Estrato ise, dokuma esnasındaki özel işlemler ile doğal esneklik kazanıyor. 17 micron elyafla rahatlık ve hafiflik konforunu bir arada sunan Estrato; natural stretch, çift büküm ve kırışmama özelliğine sahip. Yün ve kaşmirin asaletini yansıtan kumaş, hafıza etkisi olmadığından katlanmıyor ve buruşmuyor. Estrato;  Giovane Gentile erkeklerinin özellikle seyahatlerde rahatlıkla kullanabilecekleri bir ürün olarak mağazalarda yerini alıyor.

Su itici kumaş ile ıslanmaktan korkmayın 

Giovane Gentile ince yün ve ileri teknolojiyi, su itici kumaşların özel bir koleksiyonunu oluşturmak üzere bir araya getiriyor. Su itici apre özelliğiyle stil sahibi erkekleri suya maruz kaldıkları her durumda koruyan NoW ‘NoWater’ kumaş, Giovane Gentile’nin trençkot, takım elbise ve ceketlerini üstün kaliteyle buluşturuyor.

Giovane Gentile Hakkında: Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır.   Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten, alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.