Model of Models, İzmir'de Başladı!

Model of Models, İzmir'de Başladı!

Model of Models yarışmasının yarı final elemelerinin ilk ayağı, Mövenpick Hotel Alsancak’ta gerçekleşti.

Mehmet Özdoğru- Mövenpick Hotel Alsancak’ta düzenlenen yarı final elemelerinin açılışında konuşan Model of Models yarışmasının Türkiye franchise Sahibi Deniz Şaman, ‘’RCA Global Entertainment Co. Başkanı Rasim AYDIN’dan 2012 yılında aldığım Franchise hakkı ile tam 10 yıldır Model Of Models Organizasyonu ve final etkinliklerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Haziran 2022’de İstanbul Baltalimanı’nda bulunan boğazın en gözde mekanlarından PORTAXE’de gerçekleşecek olan Model Of Models Yarışması büyük finali öncesi finalistleri belirlemek üzere İzmir, Bursa, Ankara, Diyarbakır ve İstanbul’da düzenlenecek olan yarı final elemelerinin ilk ayağı olan İzmir yarı finallerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

0ce76fa7-16c9-43c8-9ed7-713ea50a9b65.jpg

Ardından Model of Models Yarışması yönetim komitesinden Proje Koordinatörü Armağan Baysal; Elemeler öncesi söz alarak jüri üyelerini basına tanıttı; Güç Birliği Partisi Genel Sekreteri Kadir Şafak Pural, Model Of Models Genel Sanat Yönetmeni – Koreograf Ferhan Aral, Medya Koordinatörü Cenk Aşkın, Kuaför – Aktivist Harun Cici, İstanbul Chanel’in Sahibi Sinan Koyuncu, Gazeteci Haydar Koçak, Halkla İlişkiler Uzmanı Saadet Turhan ve bizleri izleyici olarak onurlandıran Varia Otel sahibi Salih Yıldırım, Kadir Şafak Pural Beyefendinin eşi ile Güç Birliği Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı da aramızda.

15fdaf23-3a2a-4fd1-aeaf-36bb5f57dc4c.jpg

Armağan Baysal yarışmanın amacını ve hedeflerini de şu sözlerle anlattı "Moda ve tekstil sektöründe yaşanan model anlamında büyük boşluğu doldurmak ve bunu yaparken de televizyon ve şov dünyasına birbirinden başarılı isimleri ve kaliteli modelleri kazandırmayı hedeflemek, ayrıca bunu doğru bir biçimde yaparak gerçek anlamda model nedir ve nasıl olmalıdır-ı topluma da göstermek için bu yola çıktık ve sizlerin de büyük desteği ile bunu başaracağız. Yarışmamıza İzmir’den başvuran 295 kişiden yarı finale kalabilen sadece 35 kişi oldu ve bunların arasından İzmir’i temsil edecek finalistleri belirleyebilmek için buradayız. ’’ dedikten sonra elemelere start verildi.

6107a53e-cf30-4902-84ac-44f0ca2293cd.jpg

"Elemede, katılımcılar tek tek jürinin karşısına çıktılar ve jüriye kendilerini tanıtma ve anlatma fırsatı buldular. Jürinin titizlikle belirlediği Model Of Models 2022 İzmir Finalistleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak. Türkiye'de Tekstil, Moda ve Fuarcılık alanında öncü olan İzmir'den başlayan Model Of Models Yarışması yarı finalleri belirlenen diğer illerdeki seçmelerin ardından İstanbul’da büyük Final ile taçlanacak.

d8e86337-d083-4fb7-b403-89ee7fa03fb9.jpg

İzmir elemelerini tamamlanmasının ardından, "İzmir'i başarıyla tamamladık. Şimdi hedefimiz diğer illerdeki yarı finaller ve ardından İstanbul’da gerçekleştirilecek olan büyük final." sözleri ile mutluluğunu dile getiren Şaman ; Asıl yarı finaller sonrası PORTAXE’de yapılacak olan "BÜYÜK FİNAL" ile Türkiye’ye damgamızı vuracağız. Çünkü Büyük Final Moda sektörünün duayenlerinin, büyük hayran kitlesine sahip sanatçıların ve her biri alanında çok iyi kariyerlere sahip iş insanlarının bir araya geldiği bir jüri kurulu oluşturmayı başardık. Bu isimlerden bazıları Cemil İpekçi, Çiğdem Akın, Ferruh Karakaşlı, Emel Yıldırım, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Banu Noyan, Aslı Turanlı, Cenk Dağcı, Lütfü Sapmaz, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Selçuk Ural, Emsal Doğan, Kadir Şafak Pural, Galip Güner,Buse İskenderoğlu, Hülya Yiğitalp, Tolga Savu, Ali Bozkurt, Ergürler Oymak, Ümit Temurçin gibi topluma malolmuş birbirinden değerli isimler. Büyük Final'in muhteşem bir şovla noktalanacağını şimdiden duyurmak isterim. Siz değerli basın emekçilerinin bugün olduğu gibi BÜYÜK FİNAL'de de bizlerin yanında olacağının bilinci ve sevinci ile teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.