Mona Mavişehir Gece Kulübü, muhteşem bir partiyle kapılarını açtı!

Mona Mavişehir Gece Kulübü, muhteşem bir partiyle kapılarını açtı!

Her yıl çeşitli konseptlerde hizmet veren Mona Mavişehir Gece Kulübü, bu yıl bambaşka bir konsept ile karşımıza çıktı.

Kubilay Ballıkaya ve Yula Yücel'in sahibi olduğu Mona Mavişehir Gece Kulübü, muhteşem bir partiyle kapılarını açtı.  Üniversite yıllarından itibaren, organizasyon ve eğlence hayatının içinde olan Yula Yücel, İzmir’in çeşitli yerlerinde birçok kulübü eğlence sektörüne kazandırdıktan sonra, Mavişehir’de eğlence yaşamındaki eksikliği hissederek, bundan altı yıl önce Kubilay Ballıkaya ile birlikte, Park Yaşam Mavişehir’de bulunan club projesini hayata geçirmişti.

mona-1.jpg

Her yıl çeşitli konseptlerde hizmet veren mekan, bu yıl bambaşka bir konsept ile karşımıza çıktı. Yeni sezonda sanat ve eğlence anlayışını harmanlayarak eğlence hayatına bakış açımızı değiştirecek olan Mona Mavişehir, dev heykelleri ve birbirinden farklı, haftalık değişen konseptleriyle dikkat çekiyor. 

Tasarımını ünlü İç Mimar Çağda Çitkaya’nın yaptığı ve Teknik Müdür Mete Alkoç tarafından uygulamasının yapıldığı Mona Mavişehir’i yaklaşık üç ayda, tamamladıklarını belirten Kubilay Ballıkaya, “Misafirlerimiz her sene yeni bir konsept görmek istiyor. Biz de bunu karşılıksız bırakmıyoruz. Sanatın ön plana çıktığı iyi bir konsept uyguladık. Özellikle dev heykellerle dikkat çeken bir mekan yarattık” diye konuştu.

Aynı anda toplam 700 kişiyi ağırlayabilen Mona’nın müzik direktörlüğünü bu yıl DJ Egemen Akkaya üstlendi. Zaman zaman ünlü şarkıcıların konserlerine ve ünlü DJ'lerin sahne performansına ev sahipliği yapacak Mona gece kulübü, her çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günü 00.00-05.00 saatleri arasında hizmet verecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.