MTK Başkanı Doğan güven tazeledi

MTK Başkanı Doğan güven tazeledi

Moda Tekstil ve Konfeksiyon (MTK) Sitesi olağan genel kurulu toplantısı site yönetim binasında yapıldı. Site üyelerinin katıldığı genel kurulda yapılan oylamada seçime tek aday olarak giren mevcut başkan İsmail Sadi Doğan yeniden seçildi.

Genel kurul sonrasında oluşan yeni yönetim kurulunda Ömer Mancı ve Abdullah Salkım Başkan Yardımcısı, Zerrin Tunaboylu Ülken, Mustafa Şerifaki, Fatih Yıldırım, Onur Işık, Mustafa Yılmaz, Nedim Örün, Levent İşman, İbrahim Unuvar, Mehmet Sarıgül, Muharrem Güderoğlu, Halil Önder ve Erdal Doğan yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.
 
“MTK İzmir’in ticaret merkezi”
 

Genel kurulun ardından yeniden başkan seçilen MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, son yıllarda yaptıkları projelerle MTK’nın İzmir’de önemli bir ticaret merkezi haline geldiğini söyledi. Doğan, binlerce kişiye istihdam sağlayan bölgenin yakaladığı bu başarısını sürdürebilmesi için ekip olarak aralıksız çalışacaklarını kaydetti.
 

Sektördeki sorunlara hızlı çözüm
 

MTK’nın özellikle kadın istihdamına yönelik yaptığı projelerin devam edeceğini bildiren Doğan, “Bornova Belediyesi, İş-Kur ve Ege Üniversitesi ile düzenlediğimiz meslek edinme kursları ile sektörümüze yeni elemanlar kazandırmaya devam edeceğiz. Bu süreçte kurslarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Kurslarını tamamlayan kadınlarımız hızlı bir şekilde sitemizde istihdam ediliyor” dedi.
 

“MTK’nın ticaret hacmi büyüyor”
 

MTK’nın bölgede altyapısı ve diğer özellikleri ile örnek bir yer haline geldiğini işaret eden Doğan, “Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi (BEGOS) ile MTK’yı birbirine bağlayacak olan tünelin çalışmalarının tamamlanması ile bölgenin önemli ölçüde ticaret hacmi olacak. Bu da hem ticareti hem de üye işyerlerimizin güvenini arttırıyor” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.