MTO ve MHP ortak açıklama

MTO ve MHP ortak açıklama

26 Temmuz 2016 tarihinde Menemen Ticaret Odası’nda Menemen’de bulunan tüm odalar, Milliyetçi Hareket Partisi MHP İzmir İl Başkanlığı ve MHP Menemen İlçe Başkanlığı ile birlikte ortak basın toplantısı gerçekleştirildi.

Servet Vural

Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Darbe Girişimini kınamak adına gerçekleştirilen basın toplantısı Menemen Ticaret Odası ve Menemen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı arasında yaşanan iletişim ve irtibatsızlık probleminin giderilmesi ve Menemen’de bulunan odalar ile birlikte ortak bir açıklama yapılması açısından 26 Temmuz 2016 tarihinde Menemen Ticaret Odası Toplantı Salonunda basın toplantısı gerçekleştirilmiştir.

 

Toplantıya Menemen Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Ali Akbarlak katılırken, MHP İzmir STK Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser, MHP İzmir Odalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Gülebastı, MHP Menemen İlçe Başkanı Ahmet Emekli, Menemen Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Menemen Minibüsçüler Odası Başkanlığı, Menemen Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve birçok partili katılım gösterdi.

 

Basın toplantısında, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına bugün burada ülkemize yapılan darbe girişiminin karşısında olduğumuzu ve ülkemizin değerlerine karşı gerçekleştirilecek her  operasyona karşı birlikte olduğumuzu göstermek ve anlatmak için bir aradayız mesajı verildi. Milliyetçi Hareket Partisi darbeye karşı tavrını ilk günden bu yana kadar net bir şekilde gösterdiğini ve tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edebiliyor olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Menemen Ticaret Odası adına ve Menemen’de bulunan ilçe odaları adına konuşan Yılmaz Güral demokrasimize karşı yapılan bu girişimde Menemenden tepkimizi en güçlü şekilde gösterdik ve göstermeye devam edeceğini belirtti. “Tüm siyasi partilerin olduğu gibi bizimde birliğimizin (TOBB) verdiği mesajlar, darbe kalkışmasına karşı duruşu ve tavrı ortadır.. Bugünde birlik ve beraberliğimize nifak tohumları ekmeye çalışanlara karşı sergilediğimiz tutumun yerinde olduğunu düşünüyorum..” Güral ayrıca “bugün olduğu gibi yarın ve sonrasında da birlik ve beraberliğimizin güçlü olmasını temenni ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.