Muazzez Ersoy ve Kutsi, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı!

Muazzez Ersoy ve Kutsi, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı!

Muazzez Ersoy ve Kutsi, dün akşam Poll Production organizasyonu Paraf Halkın Yıldızları Konserleri  kapsamında Harbiye Açıkhava sahnesinde muhteşem bir konsere imza attılar.

Harbiye Açıkhava seyircisinin karşısına “Bambaşka” şarkısıyla çıkan Kutsi, “İlanı Aşk, Seni İstiyorum, Melek, Ayrılmam” gibi duygusal parçalarından oluşan repertuarıyla, açıkhavayı dolduran 5 bin kişiye romantik bir gece yaşattı.  Kutsi, gece boyunca çığlıklarıyla açıkhavayı inleten bir kadın hayranını da sahneye çağırarak, selfie çektirdi. 

SAHNE ÖNCESİ GAZETECİLERLE BULUŞTULAR

Konserden önce basın mensuplarıyla buluşan Kutsi ve Muazzez Ersoy birbirleri için sevgi cümleleri kurdular. Kutsi: “Ben böyle duygu dolu bir sesle sahne alacağım için mutluluktan uçuyorum. Benim için Muazzez Ersoy çok büyük bir değer” derken, Ersoy: “Ben de Kutsi’yi çok seviyorum. Dizileri, sahnesi, şarkıları, yüreği, kişiliği, beyefendiliği her şeyi ile pırlanta gibi” dedi.  Muazzez Ersoy: “Kutsi ile ilk buluşmamız, ama güzel bir ikili olduk, Allah’ın izni ile güzel konserlere imza atacağız” dedi.

MUAZZEZ ERSOY SAHNEDE

Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan Muazzez Ersoy, modacı Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 kostüm giydi. Ersoy’un Nil Yeşili rengindeki ilk kostümünü, yarı değerli Swarowski taşlarla hazırlanmış bluzu ve Paris’ten getirttiği yine Swarowski taşlı çorap ve ayakkabıları tamamladı. Ersoy, ikinci kostümünü ise tek kol dekolteli, beyaz renkten seçti. 

DOĞUMGÜNÜ ŞARKISINA DÜET YAPTILAR

2 muhteşem ses, konserin sonunda sözü ve müziği Kutsi’ye ait olan “Doğumgünü” şarkısında düet yaptılar.  Konseri dinlemeye gelenler arasında Buket Aydın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Erkan Özerman, Ahmet Selçuk İlkan, Sami Aksu da vardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.