Muharrem İnce, "Tek başıma kalsam da mücadele edeceğim"

Muharrem İnce, "Tek başıma kalsam da mücadele edeceğim"

CHP'li Muharrem İnce açıklamalarda bulundu

İnce'nin açıklamalarından satır başları:
 
Değerli basın mensupları hepinize teşekkür ediyorum. Uzak yollardan geldiniz. Konumuza geçmeden önce bir fizik öğretmeni olarak bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu toplantıyı neden buraya yapıyorum Genel Merkez'de değil de. Dedemin arazisindesiniz. Güvenli yerlerde. 5 gün önce hissettim burada bir tezgah, komplo var diye hissettim. Sonra tweet atalım dedim arkadaşlar. Sayın Genel Başkan 21 Kasım günü televizyona çıktı. Sonra gazetecinun sorusuna şaşırmadım dedi. Şaşırmadığına göre demekki önceden biliyor. Ama ismi açıklayamam dedi. Ben bunu görünce eyvah dedim partim yara alacak.Aynı Atatürk resmini kim indirdi indirmedi tartışmasına benzeyecek. Genel Başkana "Geleyim yanınıza açıklama yapalım" dedim. "Ben sana haber vereceğim" dedi, haber vermedi. Doğrusu bu açıklamayı 21'inde beraber yapmaktı. Ben partimi gözüm gibi sakınırım.

Ortada biz tezgah var bir komplo var. Sorumluları açığa çıkarılmalıdır. CHP bir şirket değildir, bir aile değildir, bir siyasi partidir. Türkiye'yi geliştirmeye, dönüştürmeyi hedeflemektedir. CHP, 82 milyon herkesi ilgilendirir.

Bu tezgahı kim kurdu? CHP bunu açıklamalıdır. Muharrem İnce 2018 24 Haziran akşamından beri bir iftira kampanyası ile karşı karşıyadır. Bu dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi'nde üretilmiştir. Beni yıpratmak için harcadıkları enerji  AKP'ye harcasalar emin olun iktidar olurduk. Bu komployu tezgahı ortaya çıkarır, cezalandırır. Kompluyu kuranları partiden atarsak yeniden şahlanır arınırız.
 
Bir başka çağrım şudur; Genel Başkana, Kılıçdaroğlu'na da... Şaşırmadım dediniz, ismi biliyorum dediniz. Açıklamalısınız. Saray komplosudur' deyip bu işin içinden çıkamazsınız. Ben Saray'ı aklamıyorum. Bunun neresinde Saray, Erdoğan bunun neresinde?

Erdoğan Cumhurbaşkanlığından istifa ederim dedi. Saray memlekete çok kötülük yapmış olabilir bu başka birşey.Kırklareli'de 146 kişiyi birgünde partiden atıyorsunuz. Bu komployu kuranları atmayacak mısınız? Bu komployu kuranlar bugün Muharrem İnce'ye kurar, yarın Kılıçdaroğlu'na kurar. Ben ona barış elini uzattım, gel beraber temizleyelim dedim. Tek başıma kalsamda mücadele edeceğim.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.