Muharrem İnce’den Sarıgül’e yanıt

Muharrem İnce’den Sarıgül’e yanıt

“Ben o açıklamanın neden yapıldığını biliyorum”

Muharrem İnce memleketi Yalova’da, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Kılıçdaroğlu’nun yanında yer alarak İnce’yi eleştiren sözlerine cevap verdi. İnce, “Ben o açıklamanın neden yapıldığını biliyorum” dedi.

Muharrem İnce memleketi Yalova’ya geldi. Cuma namazını Merkez Camisi’nde kılan İnce, ardından basın mensuplarının sorusunu yanıtladı. Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün İnce’yi eleştiren sözlerinin hatırlatılması üzerine İnce, “Bir açıklamanın ne için yapıldığını biliyorsanız, ona cevap vermeye gerek yoktur. Ben de o açıklamanın ne için yapıldığını bildiğimden cevap vermeye gerek duymuyorum” dedi. 

Yerel seçimlerde duruşunun ne olacağı sorusu üzerine ise İnce, “Ben partiliyim partimin 1 oy fazla alması için elimden gelen her şeyi yaparım. Nasıl ki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 68 vilayete gidip 107 miting yaptıysam önümüzdeki yerel seçimde de partimin 1 oy fazla alması için elimden ne geliyorsa onu yaparım” dedi.
2005 yılındaki yerel seçimlerde ülke gündemine oturan Yalova ile ilgili adaylık süreci hakkında yöneltilen soruya da cevap veren İnce, “Artık Yalova’nın bir milletvekili var. İl Başkanı ve yönetimi var. Ama benim görüşüm ilde belediye başkanı adayının belirlenmesi için ön seçim ve anket yapılmasıdır” dedi.

“İKİMİZ DE İKİNCİYİZ” 

İnce, cuma namazına birlikte geldiği genci de bir an olsun yanından ayırmadı. Habercilerin dikkatini çekmesi ve sormaları üzerine İnce genci, “Yanımdaki genç delikanlı benim yeğenim. Onunla benim aramda iki ortak özellik var. Birincisi kan bağımız var. Diğeri ise Türkiye’de ikimizde 2. olduk. Ben seçimde 2. oldum, o ise Türkiye sınavında Türkiye 2. oldu” sözleri ile tanıttı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.