Muharrem İnce’den yeni açıklama: ‘100 bin kişi imza verirse adayım!’

Muharrem İnce’den yeni açıklama: ‘100 bin kişi imza verirse adayım!’

İstanbul Küçükçekmece'de partisinin düzenlediği Gençlik Buluşması'na katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı adaylığım için hem üstüne para vereceğiz, hem de imza toplayacağız. 100 bin kişi imza verirse aday olacağım" dedi.

Sefaköy Kültür Merkezinde düzenlenen Gençlik Buluşması’na katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce soruları yanıtladı. Programa Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever’in yanı sıra gençler katıldı.

Gençlerin sorularını yanıtlamadan önce Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında konuşan İnce, "Cumhurbaşkanı adaylığım için hem üstüne para vereceğiz, hem de imza toplayacağız. 100 bin kişi imza verirse aday olacağım. İnşallah sizler de imza verirsiniz" dedi.

İnce konuşmasına şu şekilde devam etti:

063523067-muharrem-ince-100-bin-kisi-imza-verirse-aday-olacagim-3.webp

"Dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda Kılıçdaroğlu 'Evet diyeceğim' dedi. Ben demeyeceğim yanlış yapıyorsun dedim. Beni o ara tefe koydular. Partiye uymadım, 'Hayır' oyu verdim. Bugün haklı olduğum ortaya çıktı. Zaman beni haklı çıkaracak, inanıyorum buna. 'Partini bırakıp gittin' diyorlar. Gittim, 'Azerbaycan'a yardım eden Türkiye'ye 'Maalesef Azerbaycan'a yardım ettik' diyen CHP milletvekili olursa ben oradan giderim arkadaşım. Mavi vatana, Libya tezkeresine 'Hayır' dersen ben oradan giderim. Teröristle fotoğraf çektiren milletvekilinin, vekilliğinin düşürülmesine 'Hayır' dersen ben giderim. Atatürk demeyip 'Mustafa Kemal' dersen, sınıf arkadaşınmış gibi davranırsan ben giderim. CHP'nin değişmediğini başkalaştığını ve bunun için partiden ayrıldığını belirten İnce, "Dengesini bozdular partinin. İdeolojik duruşunu değiştirdiler. Atatürkçü kimliğinden sıyrıldılar. Onun için ayrıldım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.