Muhtarlardan Başkan Mahmut Badem’e teşekkür

Muhtarlardan Başkan Mahmut Badem’e teşekkür

Ödemiş Belediyesi’nin düzenlediği Konya gezisine katılan muhtarlar, Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Muhtarlar kentlilik adına paylaşımlarda bulundu.

Ödemiş Belediyesi, muhtarların ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin bulunduğu şehirleri ve belediyecilik hizmetlerini yerinde görmeleri  için belirli zamanlarda kültür gezileri düzenlemektedir. Geçen yıl Çanakkale gezisi düzenleyen belediye, bu yıl Konya gezisi düzenledi. 61 muhtar ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşen Konya gezisine katılan muhtarlar Başkan Mahmut Badem’i ziyaret ederek teşekkür etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat savuran yaptığı konuşmada; "Hem tarihi hem şehircilik açısından çok önemli bir ilimiz olan Konya’yı görmekten çok mutluyuz.  Bir  çoğumuz belki ilk kez bu şehri gördü. Ülkemizin tarihi zenginliklerini yerinde görmek ufkumuzu genişletti. Muhtarlarımız adına Başkanımız Mahmut Badem'e  ve belediyemize çok teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Mahmut Badem; “Farklı şehirleri gezmek, görmek belediyeciliğin esasında yer alıyor. Bu muhtarlarımız için de geçerli. Farklı yerler görmek, uygulanan projeleri yerinde incelemek ve kendi yaşadığı yerde örneklendirmek kentin gelişim açısından çok önemli. Benzer kültür gezilerini öğrencilerimize yönelikte yapıyoruz. Bu etkinliklerimiz talepler doğrultusunda devam edecek” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.