Mülteci kadınlarına Kiev ve İzmir'den anlamlı destek

Mülteci kadınlarına Kiev ve İzmir'den anlamlı destek

Dünya mülteci kadınlarını destek için hazırlanan şarkının klibi 30 mayıs pazar günü Urla'da çekilecek. 

Alenina Yuliya ve Tuğçe Hazar adlı sanatçılar dünya mülteci kadınlarını destek için hazırlanan şarkının klibi içn Urla'da bir araya geliyor.

Müzik hayatına genç yaşlarda başlayan Ukrayna Kiev doğumlu Alenina Yuliya 7 albümlü sanatçının önemli çalışmalarından “I don’t need love” Universal music tarafından dünya listelerine sunulup büyük beğeni kazanmıştı.Aynı zamanda grup “Blackout” projesi içinde grubun solistliğini üstlenerek mystro albümü ile “Chervona Rüya” ödülünü kazanmış ve 1999 yılından itibaren elektronik müzikte doğu Avrupa başta olmak üzere Avrupa’da yeni bir akımın da temsilcisi olmuştur. 

60b0a0d5daa39.jpg

*"MY FAMİLY"

Son projesi olan “My Family” adlı çalışması Dünya’daki tüm mülteci kadınların dayanışma parçası olarak düşünülmüş ve dört farklı dilde düzenleme yapılıp Universal bir sound elde edilmiştir. 

"VOKAL VE SÖZLER TUĞCE HAZAR"

Şarkının internasyonel vokal ve sözlerinin yazarı Türk sanatçı Tuğçe Hazar tarafından düzenlenip seslendirilmiştir. Tuğçe Hazar ve Alenina Yuliya’nın “My Family” adlı eserleri Dünyadaki tüm mülteci kadınlara armağan edilerek dinleyicilerin beğenisine sunulmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.