Mustafa Akay'dan yeni single!

Mustafa Akay'dan yeni single!

Mustafa Akay, "Beyaz Güvercin" adını verdiği yeni single şarkısını Bodrum'un Torba Koyu'nda Cem Şimşek yönetmenliğinde kliplendirdi.

 Mustafa Akay,  "Beyaz Güvercin" adlı yeni single çalışmasını "Yücelen Müzik" etiketiyle müzik dinleyicisiyle  buluşturdu. Görüntü yönetmenliğini Yasin Akça'nın üstlendiği klibin çekimleri gün doğumunda, Bodrum manzarasına karşı gerçekleştirildi.

 Sözü ve müziği Mustafa Akay'a ait olan "Beyaz Güvercin" adlı şarkının aranjesine Ömercan Özüaydın imza attı. Kayıtları EmRec Stüdyo'da alınan şarkının, canlı enstrüman kayıtlarına  yaylılarda İstanbul Strings imza attı. Şarkının canlı enstrüman kayıtlarında; çello, Timur Atasever, bass gitar Şafak Kocadağ, gitar ise Ömercan Özüaydın tarafından çalındı.

 Mix ve mastering çalışması Özgür Yurtoğlu tarafından yapıldı. Single fotoğrafları için Mehmet Cihan Oyuktaş 'ın objektifine poz veren Mustafa Akay 'ın  kapak tasarımı ise Özgün Günyar tarafından yapıldı.  Mustafa Akay'ın yeni single şarkısı "Beyaz Güvercin" tüm dijtal platformlarda, klibi ise sosyal platformlarda  yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.