Mustafa İduğ’dan TSM Korosu’na sürpriz ziyaret

Mustafa İduğ’dan TSM Korosu’na sürpriz ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Türk Sanat Müziği Korosu’nun Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki provasına katıldı

Başkan İduğ, ‘Şimdi Uzaklardasın’ isimli şarkıyı seslendirerek koro çalışmalarına da dahil oldu. Söylediği şarkıyla Koro Şefi Sami Büyüköztekir’den tam not alan Başkan İduğ, konserlerini beğeniyle takip ettiği koroyla sahneye çıkmanın kendisine büyük mutluluk vereceğini söyledi.Tüm Bornovalıları Pazar günü gerçekleştirilecek Sevgililer Günü konserine davet eden Başkan İduğ, “Her alanda daha yaşanabilir bir kent yaratmak için kültür ve sanata da büyük önem veriyor, sevgi ve aşkla çalışıyoruz” dedi. İduğ, fırsat buldukça koro çalışmalarına katılarak sahnede koristlerin heyecanına ortak olmak isteğini de söyledi.

sly_0089.jpg

KONUK SANATÇI YILDIRIM BEKÇİ

Sanat güneşimiz Zeki Müren’in dillerden düşmeyen eserlerinin seslendirileceği konserde, Türk Sanat Müziği’nin yaşayan efsanesi Yıldırım Bekçi konuk sanatçı olarak yer alacak. Sevgililer Günü Konseri, Peterson Köşkü yanındaki Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Bozkurt Kuruç Sahnesi’nde 16 Şubat Pazar Günü saat 20.00’de gerçekleşecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.