Mustafa Kayalar'a kendi partisinden çok sert tepki! Bir oy uğruna mı Mustafa!

Mustafa Kayalar'a kendi partisinden çok sert tepki! Bir oy uğruna mı Mustafa!

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı Mustafa Kayalar'ın merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde yayınladığı sosyal medya mesajı, kendi partisi içinde çok sert bir tepki ile karşılandı. Partilisi Kayalar'ı üç oy uğruna aslına ihanet etmekle suçladı...

Menderes Belediye Başkan Adayı Mustafa Kayalar, sosyal medyada; "Sırlarla dolu bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 10. yılında rahmet ve saygıyla anıyorum" mesajını paylaştı. 

Ancak Kayalar'a partilisinden çok sert bir cevap geldi. CHP'de Buca İlçe Başkanlığı ve çeşitli görevlerde bulunmuş olan Şerif Özsakarya, Mustafa Kayalar'ın milliyetçilere şirin görünme ve oy kapma hesabı ile o paylaşımı yaptığını savunarak hem CHP İzmir İl Başkanlığına hem de Kayalar'a çok sert tepki gösterdi. 

Merhum Yazıcıoğlu'nu anan CHP'lilere "Yettiniz Ama" tepkisini gösteren Özsakarya, Mustafa Kayalar'ın anma mesajının üzerine şu ifadeleri yazdı: 

"Ölünün ardından konuşulmaz diyoruz ama sabrımı zorluyorsunuz. Nesini saygı ile anıyorsun Mustafa Kayalar, Bahçelieveler'deki, Maraş'taki "üstün hizmetlerini" !!! mi?

Üç tane oy uğruna CHP adayı olduğunuzu unutuyor, aslınıza ihanete düşüyorsunuz. Bu partinin ilde yok mu bir politika kurulu, herkes kafasına göre mi politika yapıyor. Fetullah fetö olmasaydı ona da mı saygı gösterecektiniz? İsterseniz cumhurbaşkanının doğum günü pastasını da keselim, belki akape oylarını alırsınız!"

whatsapp-image-2019-03-26-at-22.11.10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum