Mustafa Sarıgül'den Babalar Günü mesajı!

Mustafa Sarıgül'den Babalar Günü mesajı!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, babalar gününe özel bir basın açıklamasında bulundu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül açıklamasında şunları belirtti;

 Bugün babalar günü. Bir baba olarak, bütün babalarımızın ve evlatlarına hem annelik hem babalık yapan, annelerimizin, babalar gününü tüm kalbimle kutluyorum. Analarımız cefakar, babalarımız da fedakardır. Devlet bir ülkede ana ise artık TDP’ de bu ülkenin babasıdır. Evine ekmek götüremediği için intihar eden, bu vatan uğruna canını feda eden, depremde ölen, görevinin başında vefat eden, nice babalar var.

unnamed-(2)-478.jpg

Emniyet güçlerimiz, askerlerimiz ve kahraman şehitlerimizin, babalarını saygıyla selamlıyorum. TDP; ülkemizde, tüm evlatlarımızın, şehit çocuklarımızın, öksüz ve yetim çocuklarımızın babasıdır.  Çünkü baba, şefkattir. Kollarını sevgiyle açan yürektir. Baba, evlatlarının rızkı için, çalışır, evlatlarına iyi bir gelecek kurmanın hayalini kurar. Tek derdi evlatlarını, ülkemize faydalı, birer insan olarak yetiştirmek, okutmak ve de büyütmektir.

BİZLER; BABA EVİNDE DOĞDUK, PEYGAMBER OCAĞINDA BÜYÜDÜK

Ana, bir evin kucağı, baba ise, o evin ocağıdır. Bizler, baba evinde doğduk, peygamber ocağında büyüdük, vatan toprağında yürüyoruz. Baba bir ülkenin direğidir, sancağıdır, vatanıdır. Bugün ülkemizde; ne yazık ki birçok baba, yokluğun ve yoksulluğun pençesinde, işsiz babalar; her yerde, ne haldeler, soran yok! Ne isterler, duyan yok! TDP, sessizlerin sesini duymaya adaydır. TDP, Türkiye’nin babası olmaya adaydır. Ülkemiz için, çaresizlerin çaresi olmaya geliyoruz. Tüm yurttaşlarımıza, ötekisi olmayan bir anlayışla, kol kanat germeye geliyoruz.

ÖZLEM TÜRECİ VE UĞUR ŞAHİN’E DEVLET NİŞANI VERİLSİN

Türkiye’mize bir önerimiz; dünya insanlığına büyük katkı veren ülkemize Biontech aşılarının, öncelikli olarak gelmesini sağlayan sayın Dr. Özlem Türeci, sayın Dr. Uğur Şahin’e devlet nişanı verilmesini öneriyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.