Mustafa Taş'tan, Hisarcıklıoğlu'na tam destek!

Mustafa Taş'tan, Hisarcıklıoğlu'na tam destek!

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi ve önceki Dönem Meclis Başkanı Mustafa Taş , “Gazeteci Fuat Uğur’un, Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu’na yönelik sözlerine tepki göstererek açıklama yaptı

TOBB Meclis üyesi Mustafa Taş, “Çaptan düşmüş , iftira ve çamur atarak, var olma çabasında olan şovmenlere seslenerek, TOBB ailesinden size malzeme çıkmaz diyerek;Fuat Uğur'a ,Hisarcıklıoğlu'ndan özür dile” çağrısında bulundu.

“Fuat Uğur özür dile ,TOBB ailesinden size malzeme çıkmaz”

TOBB Başkanımız  RifatHisarcıloğlu’nun Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından yayınladığı başsağlığı mesajına Fuat Uğur, “Bırakın acil şifaları filan, koskoca TOBB’un başkanısınız, bankalarda milyarlarca dolar-liranız var Rifat Bey. TOBB olarak elinizi bir kez olsun taşın altına koyun ve biz de ülkemizin yaşadığı felaketlerde sizi görelim “Broca TOBB” diyelim” sözlerine tepki gösteren Taş, “Çaptan düşmüş , iftira ve çamur atarak, var olma çabasında olan şovmenlere seslenerek, TOBB ailesinden size malzeme çıkmaz ”diyerek Uğur'a ,Hisarcıklıoğlu'ndan özür dile çağrısında bulundu.

“Mustafa Taş, Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu'nun yanındayız”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’na tam destek olduğunu belirten Meclis üyesi Mustafa Taş, “Gözü olan da görmüştür, kulağı olanda duymuştur, araştıran soran, soruşturan ve okuma yazma bilen hatta kendisine muhalefet edenler de bilir ki! TOBB Başkanı Sn. M. RifatHisarcıklıoğlu, Türkiye'de yaşanan ve ülkeye faydası olan tüm gelişmelerde olduğu gibi ülkede yaşanan her hangi bir olumsuzluğun çözümüne yönelik adımlarda sözlerle değil, icraatla var olan TOBB ailesinin vazifesini hakkıyla yerine getiren Genel Başkanıdır ” dedi.

Meclis üyesi Mustafa Taş, “Fuat Uğur, Başkanımız üzerinden pirim yapmaya çalışan bir şovmenden öte biri değildir. Fuat Uğur'un, TOBB Başkanımız Sayın RifatHisarcıklıoğlu hakkında söylediği sözleri kınıyor, görevde olduğu sürece milletin dertleri ile dertlenen, çözüm yolları için özveriyle çalıştığına şahitlik ettiğimiz, Başkanımızı her daim destekliyorum. Şanlıurfa başta olmak üzere, tüm iş dünyası olarak Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu'nun yanındayız " dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.