Mutfak 35 Catering'den pandemiye uygun fuar hizmeti!

Mutfak 35 Catering'den pandemiye uygun fuar hizmeti!

Mutfak 35 Catering, mobilya fuarı katılımcılarına Coffee Break Hizmeti haricinde Fuarın öğle yemeği hizmetlerini karşıladı. 

2014 yılından beri Mobilya sektörünün devlerinin buluştuğu Modeko Fuarı katılımcı firmalarının tüm Catering ve Organizasyon hizmetlerini karşılayan  Berkay Yağız Event şirketi sahibi Berkay YAĞIZ ve Nazmi YILMAZ daha da kurumsallaşarak açmış oldukları Mutfak 35 Catering ile bu sene de mobilya fuarı katılımcılarına Coffee Break Hizmeti haricinde Fuarın öğle yemeği hizmetlerini de karşıladılar. Tüm yemeklerin Covid-19 kurallarına uygun olarak hazırlayıp kullan at paketlerle Fuar alanına servis eden Berkay YAĞIZ, tüm önceliklerinin firma sahiplerinin ve katılımcı firmaların sağlıklarını düşünerek hizmet verdiğini dile getirdi.

berky.jpg

Katılımcı firmaların yeme içme,hostes,personel desteği ve stant  hizmetlerini bu sene de kusursuz şekilde karşılayan  Berkay YAĞIZ önümüzde ki sene Mobilya Fuarı için çok daha farklı projelerinin olacağını belirterek bizleri tercih eden tüm katılımcı firmalara ve çözüm ortaklarına teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.