Nalia Karadeniz Mutfağı’nda Lezzet Rüzgarı Esiyor

Nalia Karadeniz Mutfağı’nda Lezzet Rüzgarı Esiyor

Nalia Karadeniz Mutfağı; Türkiye’de yöresel Karadeniz mutfağının en iyi ve en yenilikçi temsilcisidir. 

İlk şubesi 2006 yılında Güneşli’de; ikinci şubesi, 2009 yılında Bostancı’da ,üçüncü şubesi Kurtköy 2017 yılında hizmete girmiştir. Biri İstanbul Avrupa, ikisi  Anadolu yakasında olmak üzere üç şube ile hizmet veren Nalia; İstanbul’da gerçek Karadeniz yemekleri sunan en iddialı restorandır. Nalia; kurum kültürünün gelişmesi ve yöresel mutfağın reçeteleştirilerek kayıt altına alınması önceliğiyle hareket ederek büyümüştür. Yöresel mutfağa kazandırdığı farklı bakış açısı ile sektörün dinamiklerini değiştirmeyi başarmış; kurulduğu günden bu yana varlığıyla sektöre yeni bir soluk ve vizyon getirmiştir.

Rüzgar Sünbül’ün genel mutfak koordinatörlüğü görevinde başlamasıyla yeni bir döneme ‘merhaba’ diyen Nalia Karadeniz Mutfağı; Karadeniz’e özgü unutulmaya yüz tutmuş tatları, yeni lezzetlerle harmanlıyor. Rüzgar Sünbül’ün sektördeki tecrübesi ile lezzet ve mutfak yönetimi açısından başbaşka bir boyuta adım atan Nalia, mutfağındaki özgün ve sağlıklı lezzetleri her zaman müşteri memnuniyeti odaklı bir bakış açısıyla sunuyor. Nalia; kendine özgü etnik tarifleri eşsiz lezzetlere dönüştürürken önceliği her zaman insan sağlığıdır. 

“Eski Tatlara Yeni Lezzetler” sloganıyla yola çıkan Nalia; yenilikçi, genç ve köklerine bağlı bir bakış açısıyla büyüyor. 

Nalia Karadeniz Mutfağı; sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi, özgün ve ayrıcalıklı mutfağının avantajıyla, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerle birlikte büyümeyi hedefliyor. Tamamen Türk kültürüne ait, özel ve özgün bir mutfağa sahip olan Nalia, bu gücünü ve birikimini yeni “iş ortakları” ile birlikte tüm Türkiye’ye yaymayı amaç ediniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.