Narkotik Köpeği Leo'nun İzmir'de 8 Aylık Başarısı

Narkotik Köpeği Leo'nun İzmir'de 8 Aylık Başarısı

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 1 kişiyi yakaladı.

İzmir'e sokulmaya çalışılan uyuşturucuyu engellemeye çalışan polis ekipleri narkotik köpeği Leo sayesinde bir kişiyi yakaladı. Emniyetten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan, Narkotik Köpek Büro Amirliği görevlileri tarafından, İlimize uyuşturucu madde getirmeye çalışan şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda;

İlimizde uluslararası uçuşlara da hizmet veren İzmir Adnan Menderes Havalimanı sahasında şüpheli olabilecek yolcular ve çantalar üzerinde çalışmalar yapıldığı esnada, M.A.’nın durumundan şüphelenilmesi üzerine görevlilerimizce durdurularak kontrol altına alınmıştır.  

Narkotik Detektör Köpeği LEO marifetiyle şahsın eşyalarında ve üzerinde yapılan kontrollerde, M.A.’nın ayakkabılarının altına zulalanmış şekilde naylon poşetlere sarılmış vaziyette110 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Narkotik Detektör Köpeği LEO 2016 yılı temmuz ayında İzmir ilimizde göreve başlamış olup, görevde bulunduğu süre içerisinde toplamda 650 kilogram esrar maddesi, 35.000 hap ve 5 kilogram kokain yakalanmaları ile uyuşturucu tacirlerine göz açtırmamaktadır.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüzce özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.