Narlıdere Belediyesi ağaçlandırmaya hız verdi 

Narlıdere Belediyesi ağaçlandırmaya hız verdi 

Narlıdere Belediyesi, ilçenin tarihi dokusu Yukarıköy Meydanı’na çıkan İsmet İnönü Caddesi’ne de 30 palmiye ağacı dikti. Başkan Ali Engin “Narlıderemizin her köşesini yeşillendirmeye devam edeceğiz” dedi. 

KENT MERKEZİ YEŞİLLENİYOR 

Daha yeşil bir Narlıdere hedefiyle ağaçlandırma çalışmalarına devam eden Narlıdere Belediyesi, Güngören Caddesi Sağlıklaştırma Projesi kapsamında dikilen 80 ağaç ve 150 çalının yanı sıra, Tarihi Yukarıköy Meydanı’na açılan İsmet İnönü Caddesi’ne de 30 adet palmiye ağacı dikti. İlçenin merkezinde yürütülen yeşillendirme çalışmaları vatandaşları da memnun etti. Narlıdere Belediyesi, son iki yılda, ilçenin değişik bölgelerinde 45 binden fazla fidan dikti. 

narlidere-‘yesile-doyacak’-(3).jpg

“AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK” 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Cadde ve sokaklarımızda geniş kapsamlı bir sağlıklaştırma projesi yürütüyoruz. Yaya ve araç yollarını yeniliyor, modern bir görünüm kazandırıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında kent merkezindeki yeşil dokuyu da artırıyoruz. Hem Güngören Caddesi’nde hem de İsmet İnönü Caddesi’nde ağaç dikimlerimiz sürecek” dedi.

narlidere-‘yesile-doyacak’-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.