Narlıdere Belediyesi,TEB ve İzmir İş Kadınları Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı!

Narlıdere Belediyesi,TEB ve İzmir İş Kadınları Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı!

Narlıdere Belediyesi, tarafından belirlenecek kursiyerlere ‘Finansal Okuryazarlık Eğitimi’ verilecek.

Narlıdere Belediyesi, Türk Ekonomi Bankası ve İzmir İş Kadınları Derneği; girişimci kadınların ticari bütçelerini sağlıklı yönetebilmeleri ve doğru adımlar atabilmeleri için Finansal Okuryazarlık kursu açıyor. Mart ayı sonunda başlayacak olan kursta, kadın girişimcilere, iş yaşamında doğru finansal hamleler, bütçeyi doğru yönetebilme ve tasarruf eğitimleri verilecek.  Amaç, finansal bilinci yüksek bireyler yetiştirmek olacak.

narlidere’de-girisimci-kadinlara-ozel-egitim-(2).jpg
 
“KADINLARIMIZI GİRİŞİME TEŞVİK EDİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’de hayata geçirdiğimiz fiziki ve sosyal yatırımlar ile yakın gelecekte insanlarımızın daha fazla sosyal yaşama katılımını sağlamayı ve girişimci ruhu artırmayı hedefliyoruz. Özellikle kadınlarımızı bu konuda teşvik ediyoruz. Finansal Okuryazarlık eğitimleri bu açıdan önemli. Emek veren, katkı koyan herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
 
“EĞİTİMLER SÜRECEK”

İzmir İş Kadınları Derneği Başkanı Huriye Serter “Uzun zamanlardır farklı kurumlarla işbirliği yaparak bu eğitimleri veriyoruz. Narlıdere Belediyesi de bundan sonraki süreçte önemli bir paydaşımız olacaktır. Eğitimler sürecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.