Narlıdere'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlanıldı

Narlıdere'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlanıldı

1 Mayıs İşçi Bayramı Narlıdere'de kutlanıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Mayıs vesilesiyle işçilerle bir araya gelerek kutlamalara katıldı.

Her yıl düzenli olarak Gündoğdu Meydanı'ndaki büyük kutlamalara katılmadan önce Narlıdere'de yürüyüş gerçekleştiren işçiler bu yıl da geleneği bozmayarak, büyük kutlamaya katılmadan önce yürüyüş gerçekleştirdi.

Tüm yurtta büyük bir coşku ile kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı her yıl olduğu gibi Narlıdere’deki etkinliklerle de kutlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Mayıs coşkusunu işçileriyle beraber yaşamak için Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler müdürlüğünde işçilerle bir araya geldi.

Tek yol birlik, beraberlik

Gündoğdu meydanındaki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı etkinliklerine katılmadan önce Belediye Garaj ve Atölyeler müdürlüğünde işçilerle davullar ve zurnalar eşliğinde işçi bayramını kutlayan Başkan Batur, atölyeler müdürlüğünden eski belediye binası önüne kadar sloganlar eşliğinde 1 Mayıs yürüyüşü düzenledi. Eski belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalık Gündoğdu meydanındaki 1 Mayıs kutlamalarına doğru yola çıkmadan önce bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, son günlerde laikliğe yönelen saldırılara dikkat çekti. Batur “Laikliğin sorgulandığı ve karanlığın gittikçe büyüdüğü günleri yaşıyoruz. Tek yol birlik, beraberlik dayanışma içinde olmamızdan geçiyor. Bugün kardeşliğin, dayanışmanın, paylaşmanın günüdür, bugün işçilerimizin, emekçilerimizin onurlu bayramıdır. Bugün 1 Mayıs tüm işçilerimizin bayramı kutlu olsun” dedi. Narlıdere’deki 1 Mayıs kutlamalarına katılan işçiler daha sonra İzmir Gündoğdu meydanında yapılan 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere otobüslerle hareket etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.