Narlıdere'de deprem ve ilk yardım semineri düzenlendi!

Narlıdere'de deprem ve ilk yardım semineri düzenlendi!

Uzman Doktor Ülkümen Rodoplu; hem öğrenciler hem de yetişkinlerin katıldığı etkinlikte deprem öncesinde, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Narlıdere AKM’de gerçekleşen Deprem ve İlkyardım konulu konferansa Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkanı Ali Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve Narlıdereliler katıldı. Konferansta, deprem öncesinde yapılması gereken hazırlıklar, deprem sırasındaki davranış biçimleri ve sonrasında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı, afet müdahale planı ele alındı. Uygulamalı anlatımlara salonu dolduranlar da dahil edildi.

 narlidere-belediyesi’nden-deprem-ve-ilk-yardim-seminer-(3).jpg
“AMAÇ, BİLİNÇ VE FARKINDALIK”

 Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “ Ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülke, yakın zamanda da hepimizin ülkece derinden üzüldüğü Elazığ depremini yaşadık. Narlıdere halkı olarak elimizden gelen yardımları yaptık ama önemli olan deprem konusunda halkımızın, bizlerin daha fazla bilinç ve farkındalık kazanması olmalıdır. Konferansımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
“BİLGİLENMEK ÇOK ÖNEMLİ”

Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy “Deprem anında ve sonrasında hazırlık çok önemlidir. Bu tür bilgilendirmelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda öncülük ettiği için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.