Nazar Skin büyüme hedeflerini tutturdu

Nazar Skin büyüme hedeflerini tutturdu

Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, şirket olarak 2022’de büyümede hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Avrupa’nın birçok ülkesine kozmetik ürünleri ve bunların uygulandığı cihaz ekipmanları satışını yapan; bu alanda kendisi de hizmet veren Nazar Skin Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, 2022 yılını değerlendirdi.

manset-kurtarildi.jpg

Ayyıldız, 2022’nin ilk aylarının tüm firmalar için zor geçtiğini ancak pandemi koşullarının bitmesiyle eski günlere dönüldüğünü hatırlatarak, “Firma olarak geçen yılki büyüme hedefimizi yakaladık. 2023 yılı için önümüze yeni bizi heyecanlandıran hedefler koyduk. Bunu da yakalayacağımızdan süpemiz yok. Müşterilerimizin takdirini kazanan bir firma olarak Almanya’da birçok şube daha açacağız. Aynı şekilde ülkemiz için de yatırım planlıyoruz. Bunun altyapı çalışmalarını 2022’den beri sürdürüyoruz. Tam 20 yıldır müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Nazar; kalite standartlarını tam olarak sağlıyor ve sertifikalı çalışanlarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Hem cilt tedavi uygulamaları hem de cihaz ekipman danışmanlığı ve satışında çok önemli bir yol kat ettik” dedi. 2023 yılında kozmetik sektöründe farklı alanlarda yatırım yaptık ve çok yakında müşterilerimize heyecanla bunları sunmaya başlayacağız” dedi.

"VAZGEÇİLMEZ BİR TREND OLDU!"

Kozmetik sektörünün her geçen yıl yelpazesini genişlettiğini vurgulayan Ayyıldız, sözlerine şöyle devam etti: “Kozmetik ve kişisel bakım sektörü artık erkek ve kadınlar için vazgeçilmez bir trend oldu. Bu sektör moda ile paralel ilerliyor. Her zaman ifade ettiğim gibi kullanılan ürün kadar ekipman da önemli. Doğal ve gerçek bir görünüm için her iki noktaya dikkat edilmesi gerekiyor. Kadınların son yıllardaki gözdesi lazer epilasyon uygulamaları. Bunun için kullanılan cihazlar kaliteli olmalı. CE dediğimiz sertifikalarının olması şart! Aynı zamanda kullanılan cihazlara her yıl bakım ve kontrol sertifikası alınması yasal olarak şart. Bunu sormaya kimse üşenmesin. Sertifikasız bilinmeyen cihazlar istenmeyen sonuçlar doğurabilir”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.