Ne ilk ne de son! Seksi model yine soyundu!

Ne ilk ne de son! Seksi model yine soyundu!

Model Emily Ratajkowski, Instagram paylaşımları yürek hoplatıyor...

Model Emily Ratajkowski, Instagram paylaşımlarıyla yürek hoplatmaya devam ediyor. İş kusursuz vücudunu sergilemeye gelince asla utangaç olmadı...
8577473-(1).jpg

Elbette Emily Ratajkowski'den bahsediyoruz!
 

26 yaşındaki ABD'li model, Instagram paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Ratajkowski, çırılçıplak güneşlenirken bir fotoğrafını paylaştı.  Emily, 2012 yılında Robin Thicke'in tartışmalar yaratan Blurred Lines videosunda şöhrete kavuşmuştu.


Ratajkowski, seksi videonun aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen neden hala bu kadar konuşulduğuna ise anlam veremediğini anlatmıştı. Emily Ratajkowski, geçtiğimiz aylarda kendi mayo ve bikini markası olan Inamorata Swim'i hayata geçirmişti.

8577476.jpg
Bikinilerin fiyatları 75 ile 160 dolar arasında değişiyor. Başarılı model, oyunculuğa da adım atmıştı. 1991 doğumlu Emily, David Fincher'ın yönettiği Gone Girl (Kayıp Kız) filminde Ben Affleck ile kamera karşısına geçmişti. Ratajkowski, bu filmdeki cesur sevişme sahneleriyle de adından söz ettirmişti. Ratajkowski, ayrıca 2015'te "We Are Your Friends" adlı bir filmde daha rol aldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.