Necati Bahçeci'nin aracı kundaklanmaktan son anda kurtuldu

Necati Bahçeci'nin aracı kundaklanmaktan son anda kurtuldu

Komşularının dikkati sayesinde...

Ak Parti Buca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necati Bahçeci’nin aracını kundaklamak istediler. Edinilen bilgilere göre dün gece saatlerinde komşularının durumu haber vermesiyle aracının yanına giden Bahçeci, söndürülmüş bir karton parçasını aracının alt tarafında buldu. Komşularının kendisine haber vermesi sayesinde aracı kundaklanmaktan kurtulan AK Partili Bahçeci, sosyal medya hesabından şu sözlere yer verdi:

"Dün akşam komşularımın dikkati sayesinde aracım son anda kundaklanmaktan kurtuldu.

Gece saat 23.15 sıralarında komşularımın haber vermesiyle park halindeki otomobilimin yanına gittiğimde, söndürülmüş bir karton parçası buldum. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, aracımın altından alev yükseldiği görülüyor. Karton kutu olduğu anlaşılan cisim komşular tarafından su ile altından çıkarılarak söndürülüyor. Emniyete yapılan başvuru sonrasında gerekli olay yeri incelemesi yapıldı. Yasal işlem devam ediyor.

Evet, ucuz kurtulduk çok şükür. Ama ya araç alev alsaydı! Diğer araçlara, hatta evlere sıçraması işten bile değildi. Faciadan döndük sayılır. Belki karton bir izmaritle de tutuşmuş olabilir. Kasıt da olabilir. 

Her türlü ihtimalin şüpheye mahal bırakmadan inceleneceğinden endişem yok. Sigara izmaritinin yol açtığı bir olay da olsa, duyarlılık göstererek konun üzerinde olacağımı belirtmek isterim. Ormanlarımız için nasıl tehlike ise sokağa atılan bir söndürülmemiş sigaranın başka bir faciaya yol açabileceğine dikkat çekmek istiyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.