Necatibey İlkokulu’na Avrupa Kalitesi!

Necatibey İlkokulu’na Avrupa Kalitesi!

İzmir’in köklü okullarından birisi olan Necatibey İlkokulu, ürettiği 3 projeyle girdiği eğitim sistemi yarışında Avrupa Kalite Etiketi aldı. Okul Müdürü Aslı Esra Kaplan, gururlandıran ödülü eğitimci, öğrenci ve veliler adına aldıklarını söyledi.

İzmir’in yarım asırlık okullarından birisi olan Necatibey İlkokulu, salgın döneminde ürettiği projelerle ödülleri toplamaya devam etti. Necatibey ilkokulu 3 farklı projesiyle Etwinning Ulusal ve Uluslararası Avrupa Kalite Etiketleri ile ödüllendirildi. Kuruculuğunu İngilizce öğretmeni Semiha Donuktan’ın yaptığı “Sustainable World with 3Rs” isimli projede Tunus, İtalya, Romanya ve Portekiz ülkelerinden öğrenciler birlikte çalıştı. Öğrenciler, sürdürülebilir bir Dünya için yapılabilecekler üzerine düşünerek, kendi geri dönüşüm projelerini yabancı arkadaşlarına sundular.

90b57974-4fbc-4c9e-9b5a-82f1b1ba1e18.jpg

Kuruculuğunu Özel Eğitim öğretmenleri Bihter Demirkol ve Betül Akten Örs’ün yaptığı ‘Ayrışma kaynaş bütünleş sev kardeş’ isimli projede ise Necatibey İlkokulu özel eğitim öğrencileri Avrupa’nın birçok ülkesinden özel eğitim öğrencileri ile birlikte çalıştılar.

Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsünde yapılan ödül törenine okulu adına katılan Müdür Aslı Esra Kaplan, Etwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından “Avrupa Kalite Etiketi” ödülünü aldı. Eğitimci, öğrenci ve velilerin salgın döneminde büyük özverileriyle okulun bu ödülleri aldığını belirten Müdür Kaplan, sosyal medya hesaplarından okulun ödüllü başarısını paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.