Necimoğlu Turnuvası'nda 34 kupa sahibini buldu

Necimoğlu Turnuvası'nda 34 kupa sahibini buldu

Kültürpark Tenis Kulübü'nde (KTK), dört gün süren Necimoğlu Turnuvası'nda 34 kupa sahibini buldu.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Bülent Necimoğlu ana sponsorluğunda, Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen turnuvaya 120 sporcu katıldı. +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65 kategorilerinde "lig" usulü düzenlenen turnuvada, üçlü ve dörtlü gruplar oluşturuldu. Dört günlük kıyasıya mücadelede en yüksek puanı alanlar, final gününde şampiyonluk ve ikincilik için yarıştı. Finalde oynanan 34 maçta 17 kişi şampiyonluk, diğer 17 kişi de ikincilik kupalarının sahibi oldu. Turnuvanın sonunda Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, Bülent Necimoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Şekercioğlu “Pandemiden sonraki ilk resmi turnuvamızda ‘önce sağlık’ dedik, sosyal mesafe ve maske kullanımına son derece dikkat ederek verdiğimiz molaya güzel bir giriş yaptık” dedi. Necimoğlu’nun turnuvaya maddi manevi her konuda destek verdiğini belirten Şekercioğlu “Turnuvanın adına yakışır maçlar oynandı, her maç kıyasıya mücadele ile geçti. Bülent Necimoğlu'na büyük teşekkür borçluyuz. Olmasaydı, bu turnuva olmazdı” dedi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Bülent Necimoğlu ise kısa süre önce göreve gelen Şekercioğlu yönetiminin, Kültürpark Tenis Kulübü'ne dinamizm kattığını belirterek “Çok güzel projeler gerçekleştirdiler. Dev bir yatırım ve çok fazla emek harcandı. Sayelerinde kulüp çok üst düzey bir hal aldı” dedi. Yenilenen kortlar ile turnuvaya olan talebin de arttığına dikkat çeken Necimoğlu “Başta başkanımız tüm ekibe teşekkür ederim, organizasyonu çok kaliteli yönettiler. Çok mutluyuz, umarız gelecek senelerde de turnuvalarımız devam eder” diye konuştu. Finalde şampiyonluğu alan Şekercioğlu'na kupasını da Necimoğlu verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.