Neden Boşandıkları Ortaya Çıktı

Neden Boşandıkları Ortaya Çıktı

Tuğba Özerk'in neden boşandığı belli oldu...

Avukat nişanlısını bırakıp birkaç hafta içinde menajeri Altan Nuh'la evlenmesi şaşkınlık yaratan popçu Tuğba Özerk, bu kez boşanma kararıyla herkesi şaşırttı. Star TV'de yayınlanan magazin programına ünlü çift ile Özerk'in annesi bağlandı.

Kısa süre öncesine kadar her yerde eşiyle mutluluk pozları veren Tuğba Özerk'in, aniden ayrılık kararı almasının nedeninin şiddet olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz perşembe günü Kurtuluş'taki evlerinde kavga eden çiftten Altan Nuh'un, Tuğba Özerk'i feci şekilde darp ettiği, daha sonra evdeki değerli mücevherleri de alarak ABD'nin yolunu tuttuğu öne sürüldü.

Arkadaşla evlilik 4 ay sürdü!

Sanat dünyasında kulaktan kulağa yayılan bu iddialar, Star TV'de yayınlanan magazin programı 'Duymayan Kalmasın'da masaya yatırıldı. Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in sunduğu programa telefonla bağlanan Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani, damadına ateş püskürdü.


"BU ADAMIN SİNSİ BAKIŞLARINI SEVMEDİM"
Günay Kapani, "Bu adamı hiç sevmedim. Geçen yaz tüm düğün hazırlıklarını ve nikahı benim Alaçatı'daki evimin bahçesinde yaptılar, daha o zamanlar Tuğba'ya 'Bu adamın sinsi bakışlarını hiç sevmedim' demiştim. Benim kızım aşk kadınıdır. Aşık oldu ve evlendi, herkes hata yapabilir, kızım da hata yaptı. Demek ki çok büyük bir hata gördü ki, bu evliliği 4 ay sonunda noktalıyor. Bu arada şiddet söylentileri yalan. Hiç kimse benim kızıma asla şiddet uygulayamaz, yazıldığı çizildiği gibi olmadı yani yanlış anlaşılmasın. Kızımın gelinliğini ben hediye etmiştim. Ayrıca damadımın ayakkabısına kadar biz aldık. Bu evlilik kızıma zarar verdi, maddi ve manevi anlamda kızım büyük kayıp yaşadı" dedi

"EŞİMLE BİRLİKTE YAŞAMIYORUM"
Annesinin ardından yayına bağlanan Tuğba Özerk, henüz boşanma davası açmadığını, avukatının Ankara'dan gelmesini beklediğini belirtti. Altan Nuh tarafından feci şekilde darp edildiği iddiası hakkında ise ünlü popçu, "Biz iyi iki arkadaştık, ama aynı evin içinde evliliği beceremedik, olmadı. Altan'la aramızda polise intikal eden bir olay da yaşanmadı. Varsa aksini iddia eden kanıtını çıkarsınlar. Davayı henüz açmadım, avukatım Ankara'dan dönünce açacağım. Şu an eşimle birlikte yaşamıyorum. Zaten o yurtdışına çıktı" şeklinde konuştu.
Konunun büyümesini istemediğini belirten Özerk, eşinin değerli mücevherlerini evden ayrılırken yanına aldığı iddiasıyla ilgili, "Kim ne götürdüyse götürsün, artık yapacak bir şey yok. Bu konu büyümesin, kapansın" dedi.

"KİMSE BANA AYAKKABI ALMADI, BENİM GELİRİM VAR"
Hakkındaki iddialar üzerine cevap hakkını kullanmak için Amerika'dan telefonla programa bağlanan Altan Nuh, "Çok şaşkınım. Düğün ayakkabılarımı Tuğba'nın annesinin aldığı açıklaması beni şoke etti. Annesi her gün bana 'Oğlum sen çok iyisin" derken ne oldu da şimdi birden her şey bozuldu? Kredi kartı ekstrelerimde tüm harcamaları görebilirsiniz. Benim menajerlik işi dışında gelirim var. Hemen her türli belgeyi ve öedemelerimi kamuoyuyla paylaşmaya hazırım. Tuğba'yı hiçbir şekilde darp etmedim, hiçbir karakola gitmedim, kimseyi şikayet etmedim, şikayet de edilmedim. Tuğba ile aramızda çok büyük bir sorun olmadı. Sadece yurtdışında uzun yıllar yaşadığım için Türkiye'ye adapte olmakta çok zorluk çektim" ifadelerini kulandı.

"BİR DAHA EVLİLİK, BARIŞMA OLMAZ"
Yaptıkları kavga sonrası eline dikiş attırdığı, Tuğba Özerk'in de kendisine saldırdığı iddiasıyla ilgili olarak Altan Nuh,  "Evet dikiş attırdım, ama Los Angeles'ta attırdım dikişi kavgadan dolayı değil.  Ne ben ne de Tuğba birbirimizi darp etmiş değiliz. Bir daha evlilik, barışma olmaz. Türkiye'de yaşayamam" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.