Saç bakımını ihmal etmeyin!

Saç bakımını ihmal etmeyin!

Mevsim eğlenceli yazdan kışa dönerken donuk, cansız, kırılgan, kuru, düğümlü ve kolay koparılabilen saçlara sahip olmak istemiyorsanız TheLifeCo Doğal Saç Maskesi ve Doğal Saç Bakım Yağı ile bir an önce tanışmanızın zamanı gelmiş demektir.

Saç tellerinize nem kazandırmak ve yumuşaklığını geri kazandırmak için yoğun bir saç maskesi kullanın. TheLifeCo HairFood Değerli Yağlar Serisi Duş Öncesi Onarıcı Doğal Saç Maskesi, yabancı maddeleri gidermek ve yorgun, stresli saçları onarmaya ve canlandırmaya yardımcı olmak için provitamin B5, E vitamini, zeytinyağı, shea butter, hint yağı, buğday proteini, provitamin B5 ve E Vitamini ile formüle edilmiştir. Nemli saç ve saç derinize masaj yaparak uygulayın. Tercihen en az 30 dk. beklettikten sonra iyice durulayın. Sonrasında şampuan ile yıkayınız. Maksimum etki için haftada 2-3 kez tekrarlayabilirsiniz.

1694606087-thelifeco-sac-bak-m-yag.jpg

Kızarmış saç sadece bir mecaz değildir. Güneşin ultraviyole ışınları aslında 'saç telini pişirir.' Hasar en çok, boyalı saçlar soluklaştığında ve ağardığında belirginleşir. Boyanmamış saçlar bile güneşin neden olduğu strese maruz kalır. Bu UV ışınları saçları kurutur ve saç gövdesinin normalde pürüzsüz olan kütikülünü veya dış katmanını pürüzlendirir.TheLifeCo HairFood Değerli Yağlar Serisi Doğal Saç Bakım Yağı, ağırlaşma yapmayan ve organik hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı, hint yağı, zeytinyağı formülü ile saçlara yeniden hayat vermek için tasarlandı. Yoğun saç bakım maskesi ve duş sonrası nemlendirme bakımı için kullanılabilir. Yoğun bakım için kuru saça uyguladıktan sonra 2-3 saat bekletilip durulanır. Ya da duştan önce ıslak ya da kuru saçta 30 dakika bekletilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.