Nemrut Küçük Sanayi Sitesi, 352 fabrikanın tedarikçisi olacak

Nemrut Küçük Sanayi Sitesi, 352 fabrikanın tedarikçisi olacak

Türkiye'de bir OSB'nin içinde kurulan ilk küçük sanayi sitelerinden olan Nemrut Küçük Sanayi Sitesi, Aliağa Kimya İhtisas ve Karma OSB (ALOSBİ) katılımcısı 352 ulusal ve uluslararası fabrikanın tedarikçisi olacak.

Nemrut Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aracı, hızlı bir inşaat süreci yaşadıklarını, dükkanların prefabrik imalatlarının bittiğini söyledi. Aracı; doğalgaz, elektrik, su gibi alt yapılarının da en kısa sürede tamamlanarak dükkanların sahiplerine teslim edileceğini belirterek "Sitedeki her dükkan batar kat ve vinç montajına uygun şekilde dizayn edildi. Sitemiz tamirat ve imalat işi yapan her türlü sanayiciye açık. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Yatırımcı hemen gelip çalışmaya başlayacak" diye konuştu.

İzmir sanayisinde fark yaratacak

ALOSBİ'nin halihazırda Türkiye'nin en büyük parsellerine sahip, mükemmel altyapısı ve hizmet anlayışıyla, sanayinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilme yolunda hızla ilerleyen büyük ve örnek bir sanayi şehri olduğunu söyleyen Aracı,"Böyle bir bölgenin içerisinde yer almak ve onun bir parçası olmak çok büyük avantajları da beraberinde getirecek. Küçük sanayici, tedarikçi veya onların mülk sahibi olan tüm ortaklarımız; kendilerinden hizmet almayı bekleyen bir müşteri portföyünün tam ortasında yer almış olacak. Nemrut Küçük Sanayi Sitesi, İzmir sanayisinde fark yaratacak. Sanayicilerin geleceği burada. Herkesi ALOSBİ katılımcısı olan 352 ulusal ve uluslararası fabrikanın tedarikçisi ve iş ortağı olmaya bekliyoruz" dedi.

Özel çalışma alanı

10 milyon metrekare büyüklüğündeki ALOSBİ içerisinde 50 bin metrekare alan üzerine kurulan S.S. Nemrut Küçük Sanayi Sitesi'nin 78'i 400 metrekare, 20'si 200 metrekare kullanım alanına sahip dükkanlar ve bin 500 metrekare kapalı alanda yer alacak sosyal tesisleri ile sanayicilere özel bir çalışma ortamı sunuyor. Sitede restoran, kafeterya, büfe, banka, kargo şubesi, eczane gibi ticari mekanlardan otopark, halı saha, basketbol sahası gibi sosyal alanlara kadar her şey en ince ayrıntısına kadar yer aldığını ifade eden Fatih Aracı, "Buradaki işyeri sahipleri Petkim ve Tüpraş başta olmak üzere birçok dev sanayi kuruluşuna komşu olacak" diye konuştu.

unnamed-599.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.