Netflix’ten şok hamle! Yapımı iptal etti!

Netflix’ten şok hamle! Yapımı iptal etti!

Netflix, geçtiğimiz yıl duyurduğu Pearl animasyon dizisini, yıllar sonra ilk kez gelen üye kaybının ardından önlem olarak iptal ettiğini açıkladı.

Netflix, geçtiğimiz günlerde ilk kez 3 aylık bir dönemde toplam abone sayısında kayıp yaşadığını açıklamıştı. Şirket, önümüzdeki dönemde de abone kaybı yaşayacağı tahmininde bulunarak şimdiden önlem almaya başlamıştı. Netflix’in aldığı önlem, yapım aşamasında olan pek çok film ve dizi projesini iptal etmek oldu. Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın arkasında olduğu ‘Pearl’ isimli animasyon dizisini iptal edildi.

Netflix, paylaştığı açıklamasında İngiltere Prensi ve Sussex Dükü Prens Harry’nin eşi ve Sussex Düşesi Meghan Markle ile geliştirdiği Pearl animasyon dizisini iptal ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl duyurulan ve merakla beklenen dizi, şirketin giderleri kısmak için aldığı önlemler arasına katıldı.

a8eafe24c506069e81f1422f2ba507675a6d622f.jpeg

Netflix, Sussex Dük ve Düşesi’nin kurucusu olduğu Archewell Productions ile 2020 yılında belgeseller, diziler, filmler ve çocuk programları gibi yapımlar yapmak üzere birden çok yılı kapsayan bir anlaşma imzalamıştı. Şirket, Pearl dizisinin iptal edilmesine rağmen önümüzdeki dönemde Archewell ile çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

Netflix’in iptal ettiği yapımlar listesine eklenen son üye olan Pearl, tarihe imzasını atan başarılı kadınlardan ilham alan 12 yaşındaki bir kızın maceralarına odaklanacaktı. Bu dizinin yanı sıra şirket, iki çocuk animasyon dizisi Dino Daycare ve Boons ve Curses’ın da iptal edildiğini duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.