Nezir’den Piriştina'ya nezaket ziyareti

Nezir’den Piriştina'ya nezaket ziyareti

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP Buca Belediye Başkan adayı olan Suat Nezir den mevcut belediye başkanı Levent Piriştina’ya nezaket ziyareti.

CHP Buca İlçe Başkanı Kadim Akdağ’ın da eşlik ettiği ziyarette Buca için el ele olunacağı vurgulandı. Yerel seçimlerle ilgili yoğun bir program içinde olduklarını, çalışmalara mevcut Belediye Başkanı Levent  Priştina’yı  ziyaretle başladıklarını belirten Suat Nezir, “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Buca’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Levent başkanıma teşekkür ediyorum. Yoğun geçecek seçim sürecinde çok çalışıp CHP bayrağını en yüksek noktalara taşıyacağız. Sizin bıraktığınız yerden sosyal belediyecilik anlayışı ile verdiğiniz hizmetleri Bucalı’lara en güzel biçimde vermeye devam edeceğiz.”  dedi.
 
-+-003.jpg

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ziyaretle ilgili şunları söyledi;

“CHP Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yoğun seçim çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Buca'daki 10 yıllık CHP iktidarı 31 Mart akşamından sonra da devam edecek” dedi.


 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.