Nif Erbek’te Hıdrellez Partisi coşkusu

Nif Erbek’te Hıdrellez Partisi coşkusu

2019' da ilk 24 villanın teslimini gerçekleştirecek olan Güven ERBEK İnşaat’tan Kemalpaşa NİF ERBEK Villaları arasında Festival gibi Hıdırellez şenliği.

O Ses Türkiye Finalistlerinden Aydan Kahraman Nif Erbek’te düzenlenen hıdrellez partisinde sahne alıyor.

Güven Erbek inşaat Kemalpaşa Çiniliköy’de inşa edilen ve toplam 72 villadan oluşan Nif Erbek evleri arasında ormanla iç içe muhteşem bir bahar şenliği gerçekleştiriyor. 5 mayıs cumartesi günü düzenlenen hıdrellez şenliği akşamüstü saat 16.00 da başlayacak ve akşam saatlerine dek çeşitli etkinliklerle devam edecek. İzmirlileri Çiniliköy’ün muhteşem doğasında baharı karşılamaya davet eden Güven Erbek, misafirlerin gün boyu çocuklarıyla birlikte ailece doyasıya eğlenecekleri bir program hazırladıklarını söyledi. Özellikle çocuk davetlilerin unutulmadığı etkinlikte, oyun parkurlarının kurulacağını ve günden geceye kadar dopdolu bir program hazırladıklarını dile getiren Güven ERBEK; ‘’Misafirlerimize aralıksız ikram ve barbekü partisiyle devam edecek gecede, bando ile karşılama DJ Ateş gösterileri ve O SES TÜRKİYE Finalistlerinden Aydan KAHRAMAN sahne alacak.

Misafirlerimiz hıdrellez dileklerini hazırlanacak dilek ağacına asacak ve hep birlikte ateşten atlayacağız. Birlikte mutlu ve keyifli bir şekilde Baharı karşılayacağız. ‘’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.