Nihat Zeybekci ve Tunç Soyer ilk kez bir araya geliyor

Nihat Zeybekci ve Tunç Soyer ilk kez bir araya geliyor

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile mevcut Başkan Aziz Kocaoğlu,Ofis ve İş Mobilyaları Sanayicileri Derneği’nin (OFİSMOD) gala yemeğinde bir araya gelecek.

İzmir merkezli Türkiye geneli bir dernek olan OFİSMOD, Türk ofis mobilyalarının önde gelen firma temsilcilerinin katılacağı gala gecesine hem Zeybekci’yi hem de Soyer’i davet etti. AK Parti ve CHP’nin Büyükşehir Belediyesi adayları ilk kez aynı toplantıda buluşarak sanayicilere birer konuşma yapacak. Saat 20.30’da Swiss Otel Büyük Efes’te başlayacak yemek merakla bekleniyor.

OFİSMOD Genel Başkanı Gökhan Hepkafadar, “Toplantımıza sayın Başkan Aziz Kocaoğlu’nu da davet ettik. Katılacağını bildirdi. Gecemizde dernek üyesi üreticilerin yanı sıra bayilerimizden oluşan 400 katılımcı yer alacak. Ofis mobilyalarıyla ilgili geldiğimiz nokta konuşulacak” dedi.Başkan Kocaoğlu ile Zeybekci, yerel seçim sürecinde ilk kez Gelinlik Damatlık Abiye Fuarı’nın açılışında bir araya gelmişti.

ss-006.jpgaa-025.jpgaaaaa-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.