Nilgün Bodur, Bonny Food Sohbetleri’nin ilk konuğu oldu!

Nilgün Bodur, Bonny Food Sohbetleri’nin ilk konuğu oldu!

Yepyeni bir hayat için kendini motive etmeye çalışırken, yüzbinleri motive eden Bodur, artık yüzbinlerce kadının yaşama sevinci oldu.

Özlem Ünsoy’un davetiyle İzmir’e gelen sosyal medya fenomeni ve yazar Nilgün Bodur, Bonny Food Sohbetleri’nin ilk konuğu oldu. "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yalnış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim", “Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan”, kitaplarından anekdotlar da sunan Bodur, yalnız olduğu zamanlar da bile kadının güçlü olabileceğini söyledi. Alsancak Bonny Food’da gerçekleşen sohbette Nilgün Bodur, “Küçük dertlerinizi paylaşmayın yalnız kaldığınızda bundan güçlenerek çıkacaksınız, çünkü yalnızlığa teslim olduğunuzda düşünceleriniz ve bakışınız değişecek” dedi.

17b.jpg

“Çağımızın hastalığı olumlu düşün olumlu olsun iyi düşün iyi olsun furyasının artık geçtiğini, insanların bundan çok fazla ekmek yediğini düşünüyorum” diyen Bodur, “Hepimizin beynini bununla doldurdular, kadere teslimiyet dediğimiz şeyi hepimizin yaşaması gerekiyor. Tabi ki pozitif düşüneceğiz ama hayattan mucizeler beklememiz gerekiyor. Anı güzel geçirebilmek için küçük dertlerinizi dillendirmeyin. Böyle yaptığınız takdirde onu anılaştırabiliyorsunuz. 
Hiç kimse göründüğü kadar güçlü düşündüğü kadar da güçsüz değil” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.