Norm, ABD pazarına yatırımlarını sürdürecek

Norm, ABD pazarına yatırımlarını sürdürecek

ABD ve Avrupa pazarında iyi bir ivme yakalayan Norm Holding, bu pazarlardaki yatırımlarına devam ederek, büyümesini sürdürecek. 

Norm Holding Genel Sekreteri Sedef Yücer Tan, Amerika Pazarı ile ilgili sunumunu Ege İhracatçı Birlikleri konferans salonunda yaptı. Genel Sekreter Sedef Yücer Tan, Norm Holding’in Amerika ve Avrupa yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

Norm Holding’in Amerika ile ilgili yatırım kararının 2018 yılında alındığını söyleyen Norm Holding Genel Sekreteri Sedef Yücer Tan, yatırımın en büyük karar noktasını müşterilerden gelen taleplerin oluşturduğunu söyledi. Amerika’da yatırım yapmadan önce çok ciddi araştırma ve fizibilite çalışmaları yaptıklarını ifade eden Sedef Yücer Tan, “Amerika’da bulunan bağlantı elemanları sektörü bizim için büyük bir pazar. Amerika’da hali hazırda bağlantılı olduğumuz firmalar vardı. Bu firmalar sayesinde pazara girip Amerikalı şirket olarak var olup daha sonra ilgili pazarda payımızı büyütmek ana hedefimiz. Bu yıldan itibaren 2019 yılında ekmeye başladığımız tohumların hasadını alacağız” dedi.

“Ar-Ge ve Mühendislik ile fark yaratıyoruz”

Norm Holding olarak Amerika ve Avrupa pazarına çok güvendiklerini ve yatırımların devam edeceğini vurgulayarak, “Amerika pazarı Norm Holding için büyük gelecek vadediyor. Kalitemiz, gelişmiş Ar-ge yapımız, yerinde ve müşteri odaklı mühendislik anlayışımız ile fark yaratıyoruz. Pazar araştırmaları bize önümüzdeki dönemde daha çok fırsatlar olduğunu işaret ediyor, büyüyen Kuzey Amerika pazarında biz de ürün ve hizmetlerimiz ile var olmak ve yıllar itibariyle payımızı arttırmak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.