NORM futbol takımı, Business Cup’ta Türkiye ikincisi

NORM futbol takımı, Business Cup’ta Türkiye ikincisi

Sektörünün en büyük Türk sermayeli markası ve ihracat lideri Norm Civata, şirketler arasında her yıl düzenlenen “Business Cup” futbol turnuvasında sezonu Türkiye ikincisi olarak tamamlayarak iş hayatındaki başarısının yanına spor başarısını ekledi.

İstanbul, İzmir, Ankara, Konya ve Adana'da, bahar ve güz dönemi olmak üzere yılda 2 kez düzenlenen, şirket çalışanlarından oluşan takımların yarıştığı, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı şirketler arası futbol ligi olan Business Cup'ta 2017 Türkiye şampiyonu Antalya Adora Golf Resort Hotel’de düzenlenen finalde belirlendi. İzmir’de 10 hafta boyunca devam eden, 25 takımın katıldığı turnuvada Norm Grubu takımı bahar ve güz şampiyonu olmayı başardı.

 130 firma arasından finale kaldılar

Business Cup'a toplamda 5 ilden 130 firma katılım sağlarken finalde Adana ve Konya'dan 1'er takım, Ankara, İzmir ve İstanbul'dan 2'şer takım ile toplamda 8 takım karşı karşıya geldi.Türkiye finallerinde grubundan lider olarak çıkma başarısı gösteren Norm Grubu futbol takımı, yarı finalde de rakibini elemeyi başardı ve Ankara temsilcisi Meteksan ile final maçı gerçekleştirdi.Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan final maçında rakibine 1-0’lık skorla mağlup olan Norm Grubu takımı, turnuvaya katılma hakkı elde eden 8 takım arasından 2. olmayı başardı.Norm Grubu takımı ayrıca finaller öncesinde Tunus Milli Takımı ile de bir dostluk maçı oynadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.