Nurettin Çolak ve Anıl Piyancı aynı projede!

Nurettin Çolak ve Anıl Piyancı aynı projede!

Dünya çapında ses getiren birçok şarkı ve remixe imza atan Nurettin Çolak, ses getiren projesinin ikinci şarkısı ile yayında.

Nurettin Çolak yeni proje albümü için müzik dünyasının başarılı birçok ismi ile bir araya geldi. Başarılı DJ ve prodüktör Nurettin Çolak’ın yayınlanacak yeni albümünde Melis Fis, Anıl Piyancı, Berkay Altunyay, Sufle, Ayça Özefe ve daha birçok isim yer alıyor. Melis Fis’in seslendirdiği ve projenin ilk şarkısı olan “Nasıl Uyuyorsun? geçtiğimiz günlerde müzik severler ile buluşmuştu.

Projenin bir diğer şarkısı olan “Gözümün Feri Yok”ta Türk rap müziğinin başarılı isimlerinden Anıl Piyancı Nurettin Çolak’a eşlik ediyor. Şarkının söz ve bestesi Anıl Piyancı, düzenlemesi ise Nurettin Çolak imzası taşıyor. Anıl Piyancı “Sony Music Türkiye bana projeden bahsettiğinde çok heyecanlandım ve Nurettin Çolak kısa sürede bir araya geldik. Gözümün Feri yok şarkısı ortaya çıktı” dedi.

Projede yer alan şarkılar için özel karakterler de tasarlandı. Artworküne Mustafa.Fpx / Mustafa Köksal, tasarımlarına Drunk Lion's Productions / Furkan Selim Çakırca lyric videoya ise Dahograph / Ahmet Çalışkan imza attı.

Nurettin Çolak & Anıl Piyancı “Gözümün Feri Yok” adlı şarkısı 1 Eylül’de klibiyle aynı anda Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

nurettin-colak-anil-piyanci-gozumun-feri-yok-single-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.