Nurşen Şen’in hedefi olimpiyatlara katılmak

Nurşen Şen’in hedefi olimpiyatlara katılmak

Milli Paralimpik Tenisçi Nurşen Şen, Japonya’nın başkenti Tokyo’da yapılacak 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanıyor. Bornova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde çalışan Şen, “Hedefim olimpiyatlarda ülkemi temsil etmek” dedi.

Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Tenis Milli Oyuncusu Nurşen Şen, Japonya’nın başkenti Tokyo’da yapılacak 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanıyor.

Yaklaşık 5 yıldır tenis oynayan ve kariyerinde önemli basamakları bir bir aşan Şen, olimpiyat hedefine ulaşmak için çalışıyor. Olimpiyatlarda paralimpik kategorisinde Türkiye’yi temsil edebilmek için önce yurtiçindeki ve yurtdışındaki turnuvalara katılması gerektiğini söyleyen Şen, “Dünya sıralamasındaki yerimi üst sıralara taşımak için çok çalışmam gerekiyor. Bu konuda bana en büyük desteği veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sporun her dalına destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek, “Nurşen Şen’in olimpiyatlara katılma hedefine ulaşması için bugüne kadar hep yanında olduk. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Şen’in İzmirlilerin desteğiyle önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.