O Ses Türkiye Yarışmacısının Büyük Acısı

O Ses Türkiye Yarışmacısının Büyük Acısı

O Ses Türkiye'de yarışan yarışmacı düğününün ardından annesini kaybetti.

O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz sezon dikkat çeken yarışmacısı şarkıcı Tuğba Akyol’un, uzun süredir kanserle mücadele eden annesi Süreyya Özgenç hayatını kaybetti. Akyol’un yaşadığı acıyı sosyal medyada Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay duyurdu.

AŞK, ACI VE MUTLULUK!
Facebook adresinden yaptığı paylaşımla herkesi duygulandıran Onur Akay, “O Ses Türkiye’de geçtiğimiz sezon Hadise’nin takımında yarışan Tuğba Akyol’un duruşunu ve sesini çok beğenmiştim. Tuğba, geçtiğimiz 26 Eylül’de Bursa’da Celil Hançer’le dünya evine girmiş ve kendi düğününde şarkı söyleyerek sahneye çıkmıştı. Düğününden hemen sonra kanserle mücadele eden annesini hastaneye kaldıran arkadaşımız, dün gece hamile olduğunu öğreniyor, annesine söylüyor ve senelerdir kendisine torun diye yalvaran annesi Süreyya Özgenç’i kaybediyor.” dedi.

ANNESİNİ DÜĞÜN GECESİ KAYBEDECEKTİ!
Akyol’a sabır dileyen ünlü sanatçı Onur Akay, “İlk düğün tarihini 8 Ekim olarak alan Tuğba ve Celil çifti, daha sonra iyi ki düğünlerini erken tarihe almışlar! Yoksa annesini düğün gecesi kaybedecekti. Özgenç’in cenazesi bugün Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde, Hacı Ömer Raca Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Hamitler Mezarlığı’nda defnedilecektir. Aşk, acı ve mutluluğu bir arada yaşayan değerli arkadaşımız Tuğba’ya sabır ve başsağlığı diliyorum. Evliliğin bir ömür, bebeğin şanslı ve uzun ömürlü, annenin mekânı cennet olsun inşallah.” yazarak, Akyol’un düğününde annesi ile çekildiği fotoğrafı paylaştı.

YARIŞMAYA GELİRKEN ANNESİ İLE KAZA GEÇİRMİŞTİ!
O Ses Türkiye'nin 15 Kasım 2015’te yayınlanan bölümünde, Tuğba Akyol’un performansına yalnızca jüri üyesi olan ünlü sanatçı Hadise dönmüştü. Yarışma için Çorlu’dan İstanbul’a gelirken annesi ile trafik kazası geçiren Akyol, içinde bulunduğu araba ile 300 metre yuvarlanmıştı. Kaza sonrası programa çıkan Akyol, yarışma boyunca gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti. Aynı zamanda müzik öğretmeni olan ve 14 yıldır sahnelerde olan şarkıcı, 2015 yılının Temmuz ayında ise Kapışma isimli ses yarışmasına katılmış ve yarışmanın jüri üyesi olan ünlü popçu Mustafa Ceceli ile düet yapmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.