O Teknik Adamdan Şok Seks Önerisi

O Teknik Adamdan Şok Seks Önerisi

Guardioladan seks yasağı iddiasına yanıt

Futbolcularına gece yarısından sonra cinsel ilişkiye girmelerini yasakladığı öne sürülen Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, eski talebesi Samir Nasri tarafından ortaya atılan bu iddiayı yalanladı.

Guardiola, Crystal Palace maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Nasri'nin açıklamalarıyla bir soru üzerine gülerek şu yanıtı verdi:

"Partnerinizle seks yapmıyorsanız, iyi futbol oynamanız imkansızdır. Bu imkansız. Bunu asla yasaklamadım... Ve asla da yasaklamam. Bunu yapmak zorundalar. Ne kadar çok yaparlarsa, o kadar iyi futbolcu olurlar."

İspanyol teknik adamın sezon başında Manchester City’nin başına getirilmesinin ardından Sevilla’ya kiralanan Fransız futbolcu Nasri, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Guardiola'nın ertesi gün maç olmasa bile, "iyi bir gece uykusu" için oyuncularına gece yarısından sonra cinsel ilişkiye girmeme kuralı getirdiğini belirtmişti.

Fransız spor programı L'Equipe du Soir’e konuşan Nasri, “Sevgilinizle ilişkileriniz gece yarısından önce olmalıydı. Ertesi gün izinli bile olsanız gece yarısından sonra seks yasaktı. Böylece futbolcuların gece iyi bir uyku çekmesini amaçlanıyordu. Guardiola, bizimle tanışırken ‘Dünyanın en iyi futbolcuları Lionel Messi ve Robert Lewandowski ile de böyle çalıştım. Bu sayede onların kas sakatlıklarını minimum düzeye indirmiştim’ demişti. Bunun dışında ne yiyeceğimize, ne içeceğimize de karışır ve bunu sıkı bir şekilde kontrol ederdi" ifadesini kullanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.