O video sonrası AK Parti'den açıklama!

O video sonrası AK Parti'den açıklama!

AK Partili Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, sosyal medyadaki görüntüleri gündem olan ve Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklamada bulundu.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı anlara ilişkin görüntüleri görülen kişinin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürüldü.

Kürşat Ayvatoğlu isimli olduğu belirtilen söz konusu kişiyle ilgili görüntülerin büyük gündem haline gelmesi üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yaptı. Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi.

kapak_093311.jpg

Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ayvatoğlu’nun AK Parti genel merkez Ar-Ge Başkanlığı’nda çalışan ekip içinde yer alan kişilerden birisi olduğu iddia ediliyor.

092233279-muhammetdogan.jpg

Kürşat Ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AK Parti'li Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı belirtiliyor.

CHP'DEN TEPKİ

Kürşay Ayvatoğlu'nun görüntüleri üzerine CHP'den de tepki geldi. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Twitter hesabından Ayvatoğlu'nun AK Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğraflarını paylaştı ve "Nereden nereye geldi Türkiye..." sözüyle Erdoğan'a gönderme yapıp "Ülke bu kafayla yönetiliyor? Yazık" diye yazdı.

092546060-hbaltaci.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.