Ödemiş’te ‘Bozdağ’ İsyanı Çıktı!

Ödemiş’te ‘Bozdağ’ İsyanı Çıktı!

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nin turistlik yeri olan Bozdağ’daki fiyatlara Ödemişliler isyan bayrağı açtı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e sosyal medya üzerinden tepkilerini veren Ödemişliler, “Başkan bu işi çözsün ya da Ödemişli olarak karşımıza çıkmasın” dediler. İzmir’in büyük ilçelerinden birisi olan Ödemiş’te, sosyal medya üzerinden ‘Bozdağ’ isyanı çıktı. Ödemişliler, Ödemiş’in gezilebilecek ender yerlerinden birisi olan Bozdağ’daki fiyatların yüksekliğinden şikâyetlerini dile getirdiler.

Facebook üzerinde bulunan ‘ÖDEMİŞLİLER’ sosyal paylaşım platformunda ‘Bozdağ’daki Fiyatlara Tepki’ başlığıyla açılan paylaşıma kısa sürede yüzlerce mesaj yağdı.  Bozdağ’da fiyatların uçukluğundan şikâyetçi olan Ödemişliler, Ödemiş Belediyesi’nin fiyat tarifesi koymaması ve fiyatları denetlememesinden dolayı Ödemişlilerin soyulduğuna dikkat çektiler.

Çayın 3 TL, bir pidenin 7,5 TL, patatesin 15 TL olduğunu belirten Ödemişliler, tuvalet ücretlerinin bile 2 TL olduğuna dikkat çektiler. Bunun vergi vermeyen Bozdağ esnafının, Ödemişlileri soygun girişimi olduğunu belirttiler. Bir vatandaş, misafirlerini gezdirmek için gittiği Bozdağ’da çocuğuna patates kızarması almak istediğini fiyatın 15 TL olduğunu duyduğunda vazgeçtiğini belirterek, “Patatesin anavatanında patatesi 15 TL yemek zoruma gitti.” Dedi.

Ödemiş Belediyesi’ni göreve çağıran, Bozdağ’da fiyatlara isyan ettiren bazı sorunlar:

Organik diye satılan hic bir sey organik deil bn bu kadarını söyleyeyim yayık ayran die sattıkları kutu ayran bardağa döküp al bu yayık die veriyorlar açma pidenin içine buldukları gel çöp dediğimiz pazar arkasındaki sapları artıkları katıyorlar reçel desen bidonla alip kavanoza doldurup el yapımı diye satılıyor nar eksisi kendi bahçemden diyorlar hepsi milletin cebimden parayı almak icin halbuki kirkolugun suyundan baska ne özelliği var gezip görecek nesi var pehh yazık verilen paralara iki günde 2 bin lira para kaldıranlar var sonra neymiş bütün kış cal8smiyorlarmis bi zahmet coşmasınlar ki patatesten kestaneden cevizden zaten köşe oluyorlar​

Belediye oraya bir tuvalet yapamamis mi milleti yolduruyor?

Mileti soyuyorlar vergisi yok birseyi yok bali hile yagi hile bende almistin bir sefer simdi hic almıyorum

Ben bir kere yedim kazığı bir daha gitmem gitsem de bişey yemem

Aynen öyle tereyağ aldık 70 yasinda bir teyzeden içinde patetes püresi koymuşlar

Oradaki esnafların çoğu bozdağlı değil bilmeden Bozdağ halkını karalamayın

Denetim ve egitim şart. O kadar olmaz.makul olmali .birgi de öyle belediye denetim ve Fiat tarifesi koymali. ..ne yani vatandaş gezip bişeyler yemesin mi?

Afyon tavuk sucuğunu kilosu 12 alıyorlar yarım ekmek sucuk 15 lira satıyorlar maliyeti 2 lira yazık

Bozdağı sahiplenip fiyatı fazlaysa gelmeyin diyebilen arkadaşlar... Bu memleket kimin? Kime hizmet ediyorsunuz?

Tuvalette sordum niye bu kadar diye dolar yükseldi dediler ne alaka dedim

Fiyat listesi bari asında millet yemeden önce ne ödeyeceğini bilsin...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.