Öğrencilerden örnek davranış!

Öğrencilerden örnek davranış!

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Urla Jale Necdet Özbelge İlkokulu öğrencileri huzurevindeki 4 emekli öğretmeni ziyaret etti.

Urla Jale Necdet Özbelge İlkokulu öğrencileri ve bir grup veli ile birlikte öğretmenleri Hasan Fehmi GÜZEL ve Elif Canan TÜRKER  rehberliğinde bu anlamlı günde huzurevine yaptıkları ziyarette emekli öğretmenler İsmail Hakkı ERKOYUNCU ( Sanat öğretmeni), Orhan GÖKÇE (Müzik öğretmeni), Safiye CARKACI (Resim öğretmeni) ve Ali Canip ÇAMLITEPE (Almanca öğretmeni ) ’nin ellerini öperek çiçek verdiler.

Öğretmen Hasan Fehmi GÜZEL huzurevinde yaptığı konuşmada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi ve ileriye yönelik olumlu davranışlar kazandırılması görevini yerine getirmekte olan öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğu yaşıyoruz.  Huzurevinde kalan değerli öğretmenlerimizin  bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar saygılarımı sunarım" dedi.

kolaj.jpg

Huzurevindeki emekli öğretmenlerin anılarını dinleyen öğrenciler ve orada bulunanlar duygulu anlar yaşadılar. Ziyaret sırasında  öğrenciler emekli öğretmenler ile bir süre sohbet ettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren emekli öğretmenler, insanın doğumundan ölümüne kadar sürekli öğrenme içerisinde olduğunu belirterek, bilgi ve teknoloji çağının yaşandığı bugünlerde bilgi toplumu olmanın en temel şartının eğitimli insan gücüne sahip olmak olduğunu ve ileriye doğru gitmenin, sadece eğitimle gerçekleşeceğini söyleyip öğrencilere nasihatlerde bulundular. Öğrenciler güzel duygularla huzurevinden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.