Öğretmenlerden “Rap” sürprizi

Öğretmenlerden “Rap” sürprizi

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğrencilere kendi yazdıkları rap parça ile sürprizde bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında sabah töreninin coşkulu bir eğlenceye dönüştürdü. Öğrenciler okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin rol aldığı dans gösterilerini büyük coşku ile izledi.

0-(1)-008.jpg

Kutlama Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenler ve öğretmenlik mesleği hakkında söylediği sözler ile başladı. Öğretmenlerden kurulu dans grubunun halk dansları ve Flamenko gösterisinin törenin finalinde okulun idari kadrosu sözlerini müzik öğretmenlerinin yazdığı Fransızca, Türkçe ve İngilizce rap şarkısını söyleyerek dans etti. Öğretmenlerini rapçi kıyafetleri içerisinde görünce ilk başta gözlerine inanamayan öğrenciler daha sonra müziğin ritmine ayak uydurarak tempo tuttu. 

0-076.jpg

Onların yöntemi ile anlattık 

Bir takım değerleri öğrencilere fark ettirmeden aşılamaya önem verdiklerini dile getiren Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Müdür Sabrina Ataseven, “Genelde bu tür törenlerde öğrenciler gösteri yapar. Bu yıl bunu değiştirdik ve sahneye biz çıktık. Müzik öğretmenlerimiz öğretmenliği ve okulumuzu anlatan Fransızca, Türkçe ve İngilizceden oluşan sözleri yazdı, öğrencilerden gizli prova yaptık. Sonuçta ortaya hem milli danslarımızın bulunduğu hem de öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun dinlediği rap müziğinin bulunduğu gösteri ortaya çıktı. Öğrenciler özellikle rap yaptığımız son bölümde büyük coşku yaşadı. Günün anlamını, öğretmenlik mesleğinin önemini ve okulumuzun değerini öğrencilerimize onların yöntemi ile anlatarak amacımıza ulaştık” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.