Öğretmenlikten sahnelere transfer 'Mehmet Anaç'

Öğretmenlikten sahnelere transfer 'Mehmet Anaç'

Uzun yıllardır İstanbul, Yalova ve Balıkesir'de sahne çalışmaları yapan, verdiği konserlerle geniş bir hayran kitlesine sahip Mehmet Anaç uzun süredir hayalini kurduğu ilk teklisi  "Acıya Sevdalandık" ile sevenlerine merhaba dedi.

Gökhan Holat Müzik etiketiyle çıkardığı teklisi '"Acıya Sevdalandık" ın sözü deneyimli müzisyen Nezih Üçler'e bestesi ise yine Nezih Üçler ve  Gökhan Holat'a ait. Şarkının aranjesi de yine başarılı aranjör Gökhan Holat imzası taşıyor. Şarkının klibini ise Emrah Özbilen tarafından çekildi.

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan şarkıcı ilk olarak klasik piano ve nota dersleri alarak müzik dünyasına giriş yaptı. Sonrasında başka bir tutkusu daha olan matematik üzerine akademik eğitimini Başkent Üniversitesi'nde Matematik Öğretmenliğinde tamamladı. Bu sırada müzik çalışmalarını da paralel şekilde yürütmeye devam etti. Yalova Belediyesi Konservatuarı'nda ve bir çok Türk Müziği topluluklarında çalışmalarını sürdürdü.

Mehmet Anaç, 'Matematik hayatımda önemli bir yer kaplıyor. Ancak müzik sevgim ağır bastı ve ilk çalışmamı çıkardım. Tıpkı Ferhat Göçer gibi yıllarca emek vererek okuduğum bölümüm yerine kalbimin ritmini dinledim ve bende şarkılarımı sevenlerime sunacağım'dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.